Ajankohtaiset tiedotteet

Lauantaina panoksena playoff-paikka ja sunnuntaina valmistaudutaan puolivälieriin
8.3.2019

Hurmoksen naiset kohtaavat lauantain go big or go home -ottelussa Keski-Suomesta saapuvan JyväsLentiksen. Viimeisellä runkosarjaottelulla on isot panokset: voitolla pleijareihin, häviöllä ehkä pleijareihin.

JyLe on kovassa vireessä ollut tällä kaudella ja taistelevat edelleen kotiedusta jatkopeleihin. Kuudennella sijalla majaileva JyLe voitti aiemman keskinäisen kohtaamisen kotonaan 3-2, joten ottelusta ei varmasti tule helppo kummallekaan osapuolelle.

Vierasjoukkue tuo mukanaan Urheilutalolle paljon keskeltä hyökkäävän porukan kokeneen Kaisa Nymanin (ent. Jokinen) johdolla. Monipuolista peliä passarina pyörittävä Anni Toivonen omaa liigakokemusta OrPosta ja Plokista.

Kotijoukkueelta on voitto ja tappio alla Helsingin reissulta sekä peräsimessä häärää Marko Räsänen viime viikonlopun tapaan. 

-      Panoksena on paikka pudotuspeleihin ja joukkue todellakin haluaa sinne. Kaikessa tekemisessä on ollut viikon ajan hyvä taso ja uskon, että kukaan ei halua meitä vastaan playoffeissa, pohtii Räsänen tulevaa peliä.

Miehille vieraita Rovaniemeltä asti

Sunnuntaina Hurmoksen miehet kohtaavat vielä pudotuspelipaikasta taistelevan Napapiirin Palloketut. Yksi tämän valtakunnan parhaista junioriseuroista marssittaa Urheilutalolle kuinkas muutenkaan kuin hyvin nuoren joukkueen. Lentopalloa nämä pojat osaavat pelata mutta riittääkö se miehiä vastaan?

NaPa käy tiukkaa taistelua pudotuspeleistä. Yksikin piste riittäisi varmistamaan sille paikan kahdeksan parhaan joukkoon. Ilman pisteitä jäädessään tulee heidän suunnata katseet Karhulaan, jossa Nurmon Jymy kolmen pisteen voitolla ohittaa nuoren kettulauman. Panosta vierailijoilla siis riittää.

Kauden aikaisempi koitos Rovaniemellä päättyi Hurmoksen puhtaaseen voittoon. Erälukemista huolimatta ottelu oli tasainen eikä vähäisillä virheillä pelannut NaPa lahjoittanut voittoa helpolla.

Kotijoukkueella on sunnuntaina kasvojen pesun paikka ja edellisen viikonlopun yllätystappio Karhulalle tulisi nyt kuitata. Sarjasijoituksellisesti Hurmoksella ei ottelussa panosta ole, mutta viimeinen runkosarjan ottelu on aina tärkeä ennen pudotuspelejä. Lyhyessä playoff-sarjassa ei ole enää aikaa omaa peliä hakea.

Sunnuntaina viritellään siis jo pudotuspeli Hurmosta! Eiköhän tehdä tästä keväästä vielä edellisvuotta hienompi!

Lauantaina 9.3 klo 13 Naistenpäivän jatkoilla mukana Kukkakauppa Leinikki ja Hypoxi Joensuu. Sunnuntaina 10.3 klo 17 Urheilutalolla vieraana NaPa ja otteluisäntänä Lujabetoni.

#yksihurmos

facebook

instagram