Ajankohtaiset tiedotteet

Playofftiedote
12.3.2019

Lentopallon 1-sarjan runkosarja on pelattu miesten sekä naisten osalta ja kauan odotettu lentopallokevät saa luvan alkaa tulevana viikonloppuna playoffien ja puolivälierien muodossa. 

Puolivälierät (15.-17.3) ja välierät (22.-24.3) ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksella. Voittojen ollessa tasan jatkopaikan ratkaisee heti toisen ottelun jälkeen 25 pisteeseen pelattava lisäerä. Kotietu ja oikeus valita pelijärjestys on runkosarjassa paremmin sijoittuneella joukkueella. Liigakarsinnat (30.3-14.4) pelataan kaksinkertaisena sarjana välierien voittajien sekä liigan huonoimman kanssa.

Lippujen hinnat on korotettu playoffeihin 10€ (aikuiset), 7€ (ale-liput) ja 0€ (alle 18-vuotiaat, Karelia AMK:n ja Riverian opiskelijat). Kausarihaasteesta lunastetut kausikortit olivat voimassa vain runkosarjan ajan eikä playoffeihin ole erikseen myynnissä kausikortteja tai lippupaketteja.

Päävalmentajamuutoksen myötä tulikuuma ja pelejään koko ajan parantanut naisten joukkue sijoittui runkosarjassa seitsemänneksi ja kohtaa runkosarjan toisen Oulun Kiskon. Valmentaja Marko Räsäsen sanojen myötä ”kukaan joukkue ei halua kohdata meitä puolivälierissä”. 

Miehet varmistivat toisen sijansa reilusti ennen runkosarjan päättymistä ja odotukset ovat olleet pitkään playoffeissa. Pienistä loukkaantumisista kärsinyt miesten joukkue pääsee koko rosterillaan pelaamaan puolivälieräpaikallisderbyä Maaningan Mahdin kanssa. Päävalmentaja Aigars Birzuliksen, seuran sekä joukkueen tavoitteena on liiganousu. 

Penkkiurheilijan kulta-ajat ovat nyt käsillä, joten tervetuloa katsomoon isolla joukolla! 

URHEILUTALOLLA

La 16.3 klo 19.00 naiset vs Oulun Kisko. Otteluisäntänä Verkkouutiset.fi

Su 17.3 klo 17.00 miehet vs Maaningan Mahti. Otteluisäntänä Prima Timber.

#yksihurmos

facebook

instagram