Ajankohtaiset tiedotteet

Naiset Kiskon kimppuun ja miehet taistelevat Mahdin kanssa
14.3.2019

Karelian Hurmoksen naisten joukkue pelaa historiansa ensimmäiset puolivälieräottelunsa tulevana viikonloppuna runkosarjan toiseksi tullutta Oulun Kiskoa vastaan.

Kiskon leidiit paahtavat bussilla lauantai-illan kamppailuun Urheilutalolle. Pilliin vihelletään vasta iltaseitsemältä, kun Urheilutalo on koko päivän paikallisen voimisteluseuran käytössä. Ottelun jälkeen naiset pakkaavat kamat ja lähtevät heti kohti Oulua ja valmistautumaan toiseen puolivälieräkamppailuun.

Viime vuonna vielä Oulun Ettana pelanneella Kiskolla on vahva runkosarjan loppu takanaan viidellä voitolla. Joukkue pursuaa niin kokemusta kuin nuoruuden lupauksia.

Passari Tiia Pohjonen on pyörittänyt kuusikoita nuorten maajoukkueessa ja liigassa Kuusamon Pallo-Karhujen riveissä, jossa myös moni muu kiskolainen on kartuttanut liigapelitilastojaan. Määtän siskokset Roosa ja Miia laidalla sekä keskellä nakuttivat runkosarjassa yhteensä reilut 450 pistettä, joten Hurmoksen naiset yrittävät kovasti saada heidät ruotuun. 

Loppukaudeksi valmennuspenkin päähän istunut Marko Räsänen availee hieman playoff-tuntemuksiaan: ”Jännän äärellähän tässä ollaan. Ensinnäkin valmentajana ensimmäiset pudotuspelit ikinä ja hirvittävää valmentajakokemusta ei ole aikaisemmilta vuosilta, mutta ei se ainakaan ole joukkueen tekemisessä näkynyt viime peleissä. Tärkeää, että saadaan ehjä peli lauantaina alle ja jatketaan samaa kehityksen tietä kuin tähänkin mennessä. Jos tuollaiseen suorittamiseen päästään kuin viime viikonloppuna JyLeä vastaan, tulossa on erittäin tiukka ottelusarja Kiskon kanssa.”

Pelin parhaat pelaajat palkitsee otteluisäntä verkkouutiset.fi. 

Miehillä pudotuspeleissä vastaan Mahti

Viime vuoden 1-sarjan kaksi ylivoimaista joukkuetta Hurmos ja Maaningan Mahti kohtaavat tänä vuonna jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Hurmoksen miehet suuntaavat lauantaina Pielavedelle ja sunnuntaina pelataan kotona. Jatkoon riittää kaksi voittoa ja voittojen ollessa tasan pelataan ratkaiseva erä 25 pisteeseen.

Alkukauden aivan sarjan kärkisijoilla keikkunut Mahti kaunistelematta romahti hetkellisesti hakkuri Tuomas Tervosen lähdön jälkeen ja päätyi aina sijalle seitsemän asti. Kevätkausi sujui muutenkin nihkeästi pienten loukkaantumisten runnomana ja Mahti voitti yhdeksästä pelistä vain kaksi. Runkosarjassa Hurmos vei molemmat ottelut suhteellisen selvästi 3-0 ja 3-1.

Muutaman hieman nihkeän ottelun jälkeen Hurmos palasi tasolleen viime sunnuntaina ja murskasi Napapiirin Palloketut suoraan 3-0. Ottelussa näkyi jo lähestyvät pudotuspelit ja joukkueen tasonnosto oli huomattava aiempiin peleihin nähden.

Se runkosarjasta, sillä pelit muuttuvat nyt. Lyhyissä pudotuspelisarjoissa ei aikaa haaveiluun ole vaan pelin on oltava paketissa heti ensimmäisistä palloista lähtien. Hurmoksen tilannetta helpottaa toki, että se saa ratkaisevan ottelun kotikentälle keskiarvoltaan koko 1-sarjan suurimman yleisön eteen.

Otteluisäntänä pelissä Prima Timber.

Viikonlopun lentopalloherkut alkaa lauantaina klo 19 naiset vs Kisko -ottelulla ja sunnuntaina klo 17 miehet vs Mahti -pelillä! Tervetuloa pudotuspelilauteille!

#yksihurmos

facebook

instagram