Ajankohtaiset tiedotteet

Kamppailut välierissä alkaa!
22.3.2019

Viikonloppuna on Urheilutalo täynnä lentopallohuumaa, kun naiset starttaavat välieräsarjansa kotipelillä lauantaina iltakuudelta. Vastaan asettuu runkosarjan voittanut LP Viesti Akatemia, joka voitti oman puolivälieränsä Joen Jujua vastaan. 

Helpolla vierasjoukkue ei ole päässyt Urheilutalolla ja lauantain otteluun tuo mielenkiintoa lisää, kun mestaruusliigajoukkue pelaa samaan aikaan oman välieränsä Orivedellä ja osa farmipelaajista menee heidän mukaan. Akatemian kokoonpano on yllätys kotijoukkueellekin siihen asti, kunnes he saapuvat Joensuuhun. 

Naisten tiimi on esiintynyt hurmiossa runkosarjan lopun ja viime viikonlopun puolivälierät. Peli on parantunut koko ajan kentän rajojen sisäpuolella. Kymmenen erää 19 tunnin sisään on aikamoinen hatunnoston arvoinen suoritus näissä karkeloissa ja alkuviikko meni siitä reissusta toipuessa. 

”Pikkuhiljaa on toivuttu siitä shokista, että välieriin asti edettiin ja vastaan tulee erittäin hyvin harjoitteleva sekä tiivis joukkue, joka on päivittäin tekemisissä keskenään. Vastapainoksi meillä on kehään tarjota joukkue, joka yleensä kokoontuu koko porukalla peliä edeltävänä aamuna pelipaikkakunnalle. Nyt tässä on ns. tahto vastaan taito kentällä. Tässä ottelusarjassa ensimmäisen ottelun merkitys on kova, minkä näytti Oulu-ottelusarja. Henkistä yliotetta voi ottaa vastustajasta jo ensimmäisellä ottelulla. Toivon mukaan paikallinen lentopalloväki on noteerannut meidän hyvän flow-tilan ja saapuu sankoin joukoin katsomaan!”, pohtii päävalmentaja Marko Räsänen tulevaa lauantain kotipeliä ja ottelusarjaa.

Lauantaina klo 18.00 ja otteluisäntänä JPH-Maanrakennus Oy.

Miehille vastaan TUTO Volley!

Turun Toverit asettuu Hurmosmiehiä vastaan 1-sarjan välierissä. Pelin henki on hyvinkin selvä, sillä parista parempi ansaitsee paikkansa liigakarsintoihin ja häviäjä aloittaa kesän odotuksen.

TUTO nousi tälle kaudelle 1-sarjaan ja on ottanut heti paikkansa aivan sen kärjestä. Runkosarjan kolmas sija tämän vuoden kovassa sarjassa on vahva osoitus joukkueen laadusta.

Puolivälierässä Karhulan Veikot laittoivat Toverit tiukoille, mutta TUTO kuittasi otteluparin kuitenkin voitoin 2-0. Borichevin veljekset Kirill ja Dmitri olivat kovassa vireessä ja näiden herrojen kanssa Hurmoksenkin on oltava tarkkana.

Hurmos marssi viime viikonloppuna Maaningan Mahdin yli lähes näytöstyyliin häviämättä erääkään. Peli oli varmaa ja rullasi helposti eteenpäin aivan muutamaa suvantovaihetta lukuunottamatta. Nyt edessä on kuitenkin vielä hieman kovempi mittari.

Oman mausteensa ottelupariin tuo joukkueiden välimatka. Pelit alkavat lauantaina Turussa klo. 15.00 ja jatkuvat sunnuntaina Joensuussa klo. 17.00. Välissä matkustettavaa on n. 550km. Hurmos matkaa Turkuun jo perjantaina, joten valmistautumisesta ei lauantain peli ainakaan jää kiinni.

Sunnuntaina Hurmos tarvitsee jälleen kotiyleisönsä tukea ratkaisevassa toisessa ottelussa. Jatkoon selviää kahdella voitolla ja mikäli voitot ovat tasan pelataan yksi ja ratkaiseva erä. Tätä et halua missata!

Urheilutalo sunnuntaina klo 17.00 ja otteluisäntänä Verkkouutiset.fi.

#yksihurmos

facebook

instagram