Ajankohtaiset tiedotteet

Liigakarsinnat kutsuu!
24.3.2019

Lauantaina Urheilutalolla lyötiin ottelusarjalle alkutahdit. Kotijoukkue esiintyi sankan yleisön edessä virheettömästi ja otti rutiininomaisen 3-0 kotivoiton sarjakärjestä LP Viesti Akatemiasta. Tavoilleen uskollisena Hurmoksen naiset söivät ja lähtivät heti pelin jälkeen kohti Saloa ja majapaikaksi valikoitui Mikkelin Sokos Hotel Vaakuna. 

Hyvin nukutun yön jälkeen joukkue heräili aamureippailulle 8.30 ja siitä hotellin maittavalle aamupalalle. Aamupalalla vallitsi rennon letkeä mutta virkeä tunnelma. Sunnuntaipäivän pelipaikkakunnalle oli sen verran matkaa, että joukkue hyppäsi heti bussin kyytiin ja matkaan kohti Saloa. Pelipäivän lounas nautittiin ABC Lohjalla ja Salohallilla oltiin pari tuntia ennen peliä.

Pikaisen pukuhuonevisiitin jälkeen valmentaja patisti pelaajat reippailemaan kauniiseen kevätsäähän Salon jo vihertäville laitumille. Liekkö nämä vihreät laitumet olleet ennusmerkkejä kotijoukkueen tulevasta kesälomasta. Nämä vihreät nurmet lisättynä Salohallin pihassa olleeseen suureen rantapalloon, vierailevat Hurmottaret äityivät huikeaan peliesitykseen. Pukuhuoneessa ennen peliä päätettiin, että kotijoukkueen vuoro on päästä ihastelemaan näitä kevätlaitumia.

Sunnuntain peli noudatteli samaa kaavaa kuin lauantaina Joensuussa. ”Tädit” näyttivät tytöille, missä kaapin paikka on. Hurmottaret pelaavat tällä hetkellä niin hyvällä tasolla, jottei ykkössarjasta löydy heille pysäyttäjää. Kolme nolla ja kohti kotia. Ottelun parhaana palkittiin Hanna Härkänen ja Tuuli Kukkonen LP Viestin liigapelaajien toimesta.

-      Valmentajana otan tuloksen vastaan iloisena, mutta nöyränä. Ehkä en tiedosta itsekään, mitä tässä muutamassa viikossa on tapahtunut, mutta nykykunnossamme meillä on aina syy lähteä pelaamaan voitosta. Odotamme innolla liigakarsintoja, iloitsee päävalmentaja Marko Räsänen.

Miehet huudatti kotiyleisöä!

Karelian Hurmoksen miehet saivat vastaansa ensimmäisen välieräottelun nimiinsä vieneen TUTO Volleyn Turusta. Haaveet liigakarsinnoista pitääkseen yllä, tuli miesten viedä varsinainen ottelu nimiinsä ja sen jälkeen vielä kultainen erä. Varsinaista jännitysnäytelmää todisti 328 katsojaa Urheilutalolla, kun ensin välierästä tuli voitto 3-0 (25-20, 25-22, 26-24) ja kultainen erä 25-23 huikean nousun päätteeksi.

Ensimmäinen erä meni tasaisesti, TUTO:n ottaessa pienen johdon tilanteessa 11-14 ja Birzulis kutsui pojat aikalisälle. Siitä sisuuntuneena Suomalainen teki kolme peräkkäistä pistettä. Pian oltiinkin erän lopussa selvässä johdossa, ensimmäinen erä kotiin 25-20.

Toista erää mentiin tasapistein, kunnes puolessa välissä Louhela napautti elintärkeitä pisteitä. Muutaman pisteen ero muuttuikin pian 18-18 tasatilanteeseen. Tarkiainen hoiti kolme pistettä ja johdatti Hurmoksen 2-0 johtoon.

Pitkän erätauon jälkeen TUTO otti pelin haltuunsa. Liigakokemusta omaavat Borichev Dimitri ja Hernandez hoiti pisteitä kotiin ja tilanne vastustajalle jopa 11-17. Miehet kampesivat itsensä lähelle TUTO:a eivätkä antaneet periksi. Tilanne vielä 20-23 ja Sprayberry syöttämään. Hyvän syötön avulla erä- ja ottelupallo 24-23. Jatkopalloille mentiin, onneksi vastustajan hyökkäys pitkäksi.

Kultainen erä ja vastustaja tuli päälle kuin yleinen syyttäjä ja pian tilanne 2-8. Usko omaan tekemiseen vain oltava valtava ja luotettava siihen. Borichevit teki pisteitä, mutta Hurmos hyökkäsi laajalla rintamalla. Tilanne vielä 14-19 ja samaan aikaan Hurmoksen naiset jännittivät Salohallin pukukopissa pääsisivätpä miehetkin karsintoihin.

Laidoista taottiin pisteitä ja tasoihin 22-22. Ensin Louhelan pieni tsekki keskelle kenttää. Sitten Suomalainen ja Louhela torjuvat yhdessä. TUTO kaventaa 24-23 torjunnalla. Viimeisen pisteen jälkeen sai huoahtaa, kun vastustaja syötti verkkoon ja riemuitseminen voi alkaa!

Ottelun parhaina palkittsi otteluisäntä Verkkouutiset.fi kotijoukkueelta Ville Louhelan ja vierailta Jimmy Hernandezin. 

Seuraavat kolme viikkoa mennään liigakarsintojen parissa! Pysy kuulolla! #tunnehurmos

#yksihurmos

facebook

instagram