Ajankohtaiset tiedotteet

Hurmoksella vierasviikonloppu Rovaniemellä ja Vantaalla
5.4.2019

Toinen liigakarsintaviikonloppu on ovella ja naisilla on takana ensimmäisistä kotipeleistä 4/6 pistettä. Lauantaina bussin nokka lähtee Rovaniemelle Woman Volleyn kaatoon ja Hurmoksen naisilla on vakuuttava 3-0 voitto alla.

Mikäli ottelusta tulee 3 pistettä, on Hurmos automaattisesti kahden parhaan joukossa ja saa mahdollisuuden anoa liigapaikkaa.

Woman Volley iskee kotisalissaan varmasti kovaa eikä halua antaa vierasjoukkueelle mahdollisuutta poistua voittajana. Ottelun myöhäinen alkamisaika 20.30 saattaa varmasti veroittaa molempia joukkueita, mutta ei anneta sen häiritä valmistautumista millään tapaa.

Omaan peliin keskittyminen ja vahvuuksiin panostaminen luo varmasti hyvän lopputuloksen. Vastustajan ulkomaalaistrion tehojen saaminen alas on avainasemassa. 

Hurmoksen naiset ovat perinteiseen malliin Urheilutalolla treenaten valmistautuneet peliviikonloppuun ja lähtevät Rovaniemelle hymyissä suin. Peli pyritään saamaan näkyviin YouTubeen Hurmos TV:ssä.

Hurmoksen miehet kaatamaan Ankkoja

Sunnuntaina Hurmoksen miehet suuntaavat pääkaupunkiseudulle, jossa vastaan asettuu Vantaa Ducks. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Helsingissä Töölön kisahallissa.

Vantaa Ducks hoiteli viime viikonloppuna Kyyjärven vieraissa ja sillä on kahdella voitolla kotiviikonlopusta mahdollisuus varmistaa liigapaikka myös ensi kaudelle. Tähän suunnitelmaan sekä Kyky että Hurmos lähtevät kiilaamaan vastaan.

Kykyn ja Ducksin lauantainen koitos on mielenkiintoinen myös Hurmoksen näkökulmasta, sillä Kyyjärven voittaessa olisi Hurmoksenkin hyvä napata Helsingin reissulta mukaan pisteitä. Kykyn hävitessä lauantaina säilyvät ratkaisut herkullisesti Hurmoksen kotiviikonloppuun.

Hurmos on saanut viime lauantaina vaivanneen sairastuvan tyhjäksi ja pääsee iskemään Ankkojen kimppuun koko voimallaan. Kuluva viikko on treenattu sopivalla intesiteetillä ja käyty viettämässä myös joukkueiltaa Joensuun Jääkarhujen julkisella saunalla ja avannolla. Suuri suositus kaikille joensuulaisille, mikäli ette paikalla ole vielä vierailleet!

Nyt pelataan suurilla panoksilla!
Ps. Muistakaa merkata kalenteriin isolla 13-14.4, sillä silloin Urheilutalolla kevään huikeimmat ratkaisupelit!

#yksihurmos

facebook

instagram