Ajankohtaiset tiedotteet

Uusi hallitus muodostunut - toiminnanjohtaja- ja taloustilanne
30.4.2019

Karelian Hurmoksen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin maanantaina 29.4 Joensuun Urheilutalolla. Hurmoksen hallitus muodostui uudelleen ja seuran uudeksi puheenjohtajaksi nimettiin lentopallovaikuttaja Hannu Vähäkoski

Viime tilikauden seuraa luotsannut Eeva Saarelma-Laakkonen jatkaa hallituksen jäsenenä ja muut varsinaiset jäsenet ovat Marko Räsänen, Ville Louhela, Emilia Sieviläinen ja Juha Timonen. Varajäsenenä toimii Raimo Pennanen sekä Unto Laakkonen

Hannu Vähäkoski seuran puheenjohtajan puikkoihin

Outokummusta kotoisin oleva ja lentopallon parissa elämänsä viettänyt Hannu Vähäkoski lähtee ilomielin luotsaamaan seuraa, joka todennäköisesti pelaa liigaa ensi kaudella. 

Lukion ja yläkoulun opettajana Joensuussa toimiva Vähäkoski lähettää terveisiä koko Suomen ja erityisesti Pohjois-Karjalan lentopalloväelle.

”Terkku uudelta Hurmoksen puheenjohtajalta! Onpas kiva aloittaa huikean seuran päällikkönä juuri silloin, kun se nousee liigaan. Olen ollut lentopallon parissa muutaman vuosikymmenen ajan pääasiassa tuomaripuolella, mutta osaamista löytyy liittovaltuustosta ja pelaajaosastolta. Tuon seuraan jämäkkyyttä ja huumoria. Olen hyvä neuvottelemaan, mutta kenenkään en anna jäädä tuleen makaamaan vaan teen tarvittaessa nopeitakin päätöksiä. Rapatessa roiskuu ja paikkaillaan pahimmat jäljet jälkeenpäin. Toivon kaikkien alueen lentopallovaikuttajien ottavan yhteyttä, jos on halua tehdä yhteistyötä. Oma tavoitteeni on saada alueelle iso ja mahtava seura, joka toimii lajin lippulaivana kaikissa lentopallon osa-alueissa.

Loppuun lupaus - jos Hurmos voittaa tulevalla kaudella liigan mestaruuden, niin tatuoin sen logon käsivarteen!

Hannu "Hané" Vähäkoski”


Krista Mehtonen ei jatka toiminnanjohtajan tehtävissä

Vuosi sitten Hurmoksen palvelukseen astunut Krista Mehtonen siirtyy pois roolistaan tulevalle kaudelle. 

- Kiitos seuralle tarjotusta mahdollisuudesta vuosi takaperin, vaikka kokemusta ei niinkään löytynyt seuratyöstä kentän rajojen ulkopuolelta. Pari vuotta sitten tein tradenomin opinnäytetyön urheiluseuran ja yhteistyökumppaneiden välisestä verkostoitumisesta ja pystyin ammentamaan sieltä jonkin verran tähän työelämään, kommentoi Mehtonen siirtymistään.

Naisten joukkueeseen samalla pelaajaksi rekrytoitu Mehtonen loukkasi akillesjänteen ennen kauden ensimmäisiä pelejä ja kuntoutuminen on kestänyt koko syksyn sekä kevään ajan.

-      Loukkaantuminen kauden kynnyksellä hieman sekoitti pakkaa ja mielelläni olisin ollut kentän puolella koko kauden. Joukkueiden kulta- ja hopeamitalit on loistava saavutus koko seuran ja joukkueiden työstä. 

Yhteistyökumppaneiden kanssa pyrittiin tekemään monipuolisemmin asioita ja käytiin vuorovaikutusta aktiivisemmin. 

- Paljon tehtiin asioita tällä kaudella ja nostettiin omaa tekemisen tasoa niin ottelutapahtumissa kuin yhteistyökumppanuuksien rakentamisessa. Taloustilanne aiheutti harmaita hiuksia vuoden vaihteessa ja sai tilanteen näyttämään huonommalta kuin oikeasti olikaan. Kevään aikana puristettiin asiat kuntoon ja lopputulos näkyi kentälle asti. Tästä on seuran hyvä jatkaa ja kehittää toimintaansa liigakausille. 

Taloustilanne positiivisen puolella

Seuran tilikausi päättyy 30.4 ja tällä hetkellä tilanne näyttää positiiviselta. Tilinpäätös kauden osalta valmistuu myöhemmin ja viivan alle lienee jäänevän plus-merkkinen tulos, mikä on hieno rypistys alkuvuoden taloustilanteen tiedottamisen jälkeen.

Yrityksiä tuli mukaan tukemaan toimintaa, kuitenkin suurin yksittäinen tekijä talouspuolelle oli naisten pääseminen liigakarsintoihin asti.

Kiitokset pelaajille, talkoolaisille, yhteistyökumppaneille ja kaikille toiminnassamme mukana olleille kaudella 2018-2019!

Tulevan kauden rakennus on jo alkanut ja pysy mukana meidän kanavissamme, jotta kuulet uutiset heti tuoreeltaan.

#yksihurmos

facebook

instagram