Ajankohtaiset tiedotteet

Ennakko | Hurmos - Hurrikaani 1.11.
30.10.2019

Perjantaina on taas herkkua tarjolla – Joensuun urheilutalolla Hurmosta vastaan pelaamaan saapuu Loimaan Hurrikaani. Hurrikaani on aloittanut kautensa todella vahvasti voittaen kaikki pelinsä. Joensuun lentopallokansalle tuttu kasvo Mikko Suomalainen pääsee myös näyttämään mikä on miehen nykykunto.

Hurmoksen leiristä kuultiin ikäviä uutisia alkuviikosta, kun latvialaishakkuri Matiss Gabdullinsin polvi muljahti sen verran pahasti, että tämä kausi on hänen osaltaan ohi. Onneksi Hurmokselta löytyy kovakätisiä kavereita paikkaamaan hakkurin tontille. Loukkaantumiset ovat kuitenkin aina ikävä uutinen ja toivomme kaikki Matissille pikaista paranemista.

Katseet ovat kuitenkin perjantaissa. Hurrikaani tulee olemaan todella kova vastus, kuitenkin tähänkin mennessä kautta ollaan nähty että Hurmoksen potentiaali riittää taistelemaan mitä vain joukkuetta vastaan. Suomen Cupin puhdas otteluvoitto antaa varmasti pelaajille pienen harppauksen itsevarmuutta lisää. Kova ottelu on tulossa, mutta Hurmos on valmis sen haasteen vastaanottamaan.

Kokoonnutaan siis taas Joensuun urheilutalolle perjantaina 1.11. klo 18:30 alkaen, pistetään kunnolla meteliä mökkiin ja kannustetaan Hurmos voittoon!

#yksihurmos

facebook

instagram