Ajankohtaiset tiedotteet

Kirjaston kausikorttiyhteistyö alkaa Joensuussa
18.11.2019

Valtakunnallista huomiota herättänyt urheiluseurojen ja kirjastojen kausikorttiyhteistyö alkaa myös Joensuussa. Joensuulaisilla on mahdollisuus päästä seuraamaan urheiluotteluiden lisäksi kulttuuria: mukana on jääkiekkoseura Jokipoikien, koripalloseura Kataja Basketin ja lentopalloseura Karelian Hurmoksen lisäksi Joensuun kaupunginorkesteri ja Joensuun kaupunginteatteri.


Jokipoikien kortteja on lainattavissa kolme kappaletta, Katajan, Hurmoksen ja kaupunginorkesterin kortteja kaksi. Kaupunginteatteri tarjoaa lainattavaksi viikkokausikortin näytäntöviikoittain. Joensuun kaupunginorkesterin ja Joensuun kaupunginteatterin kausikortit tulevat lainattaviksi vuoden 2020 alusta. Asiakkaalla voi olla lainassa vain yksi kausikortti kerrallaan.


Kirjasto haluaa taata kaikille asiakkailleen yhdenvertaisen mahdollisuuden käyttää kortteja.


Kausikortit ovat lainattavissa ainoastaan Joensuun pääkirjastosta. Laina-aika on yksi viikko, mutta toivottavaa on palauttaa kortti heti käytön jälkeen. Kortteja ei voi varata, mutta niiden saatavuustiedot voi tarkistaa verkkokirjastosta. Kausikorttien myöhästymismaksu on 50 senttiä per päivä. Jos kausikorttia ei palauteta, veloitetaan kausikortin hankintahinta ja kortti mitätöidään.

#yksihurmos

facebook

instagram