Ajankohtaiset tiedotteet

Ennakko | Hurmos - Akaa 1.12.2019
29.11.2019

Joulukuu alkaa Joensuussa trillerin merkeissä, sillä Urheilutalolle saapuu hyvässä vireessä oleva Akaa Volleyn joukkue. Hurmoksella on takana vaikea vierasreissu Kokkolassa ja Vammalassa, joten kotiyleisön tuki on pelaajille varmasti mieluinen. Vierasjoukkueesta ei ainakaan vastusta puutu – Akaa on sarjataulukossa neljäntenä ja on parhaillaan hyvässä voittoputkessa. Kotijoukkueen taso on vielä tässä vaiheessa kautta jonkin verran ailahdellut, parhaana päivänä otteilla on kuitenkin haastettu mikä vain joukkue.

Sarjapisteet olisivat ehdottoman tärkeitä molemmille joukkueille. Akaa mielii varmasti kolmen parhaan joukkoon liigan terävimpään kärkeen ja Hurmoksella sarjataulukon seuraavat joukkueet ovat aivan iskuetäisyydellä. Akaa kohtaa lauantaina vieraissa Savo Volleyn. Saa nähdä painaako tuo ottelu sunnuntain kamppailussa.

Mielenkiinnon kohteena tässä ottelussa on erityisesti hakkuripeli. Ville Louhela on alkanut löytää hyvää virettä ja Akaalla puolestaan palloa rataan lyö koko Suomalaiselle lentopallokansalle tuttu Urpo Sivula. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Akaa Volleyn kotiluolassa päättyi kotijoukkueen voittoon, saa nähdä pitääkö vierasjoukkueen pää vai jatkuuko kotijoukkueen etu myös sunnuntaina.

Yleispelaajaosastolla mielenkiintoisen tekee Mikko Räsäsen viime otteluiden hyvä vire, johon tukea antaa hyvin Bjarne Huus. Vastausta Akaan puolelta antaa Herrera, Pennanen ja Mikkonen -akseli.

Karelian Hurmos - Akaa Volley
#tunnehurmos Urheilutalolla
su 1.12. klo 17.00
 

#yksihurmos

facebook

instagram