Ajankohtaiset tiedotteet

Ennakko | Hurmos - Etta 5.12.2019
3.12.2019

Karelian Hurmos - Lentopalloseura Etta
Joensuun Urheilutalo
to 5.12. klo 18.30

Torstain viikkopelissä Hurmos saa vieraita Oulusta kun Urheilutalolle saapuu Ettan nälkäinen joukkue. Viime vuosien hyvä vire ei aivan ole tällä kaudella Oululaisilla jatkunut toivotulla tavalla kun joukkueen kokoonpano on jonkin verran muuttunut. Viime ottelussa sarjakärki Hurrikaania sai etta taisteltua yhden sarjapisteen joka kertoo itsessään jotain joukkueen laadusta.

Hurmoksellakin takana on tiukka ottelu Akaa Volleytä vastaan joka yhtälailla päättyi valitettavasti tappioon. Molemmilla joukkueilla on varmasti siis vesi kielellä jo voittoa ajatellessa ja kovaa taistelua on todennäköisesti luvassa.

Hurmoksella kannattaa seurata hyvässä vireessä olevan Ville Louhelan ja passari Tuomas Karjalaisen yhteispeliä. Kaksikko on pelannut jo pitkään yhdessä ja tehoja on syntynyt hyvin. Ettalla ratkaisijoita löytyy myös laidalta – Jan Helenius, Janne Marttila ja hakkuri Ville Sorvoja ovat jo tuttuja nimiä liigakentiltä.

Sarjataulukossa Etta on Hurmosta kolme pistettä edellä, joten voitolla saataisiin Oululaiset kirittyä kiinni, joten maukkaat asetelmat siltäkin osin torstain otteluun on. Eli 5.12.2019 Joensuun Urheilutalolla alkaen kello 18:30 mitataan joukkueiden paremmuus, saavutaan paikalle sankoin joukoin!

#yksihurmos

facebook

instagram