Ajankohtaiset tiedotteet

Ennakko | Hurmos - Hurrikaani 11.1.
9.1.2020

11.1.2020 Karelian Hurmos – Hurrikaani-Loimaa otteluennakko

 

Kevätkauden ja uuden vuosikymmenen ensimmäinen kotiottelu taistellaan lauantaina Loimaan Hurrikaania vastaan. Urheilutalon parketista puistellaan pölyt huolella, sillä Hurrikaani keikkuu sarjataulukon kärjessä. Hurmoksen kevät alkoi vaikeasti Savo Volleyta vastaan, sillä Siilinjärven ottelusta ei jäänyt käteen lainkaan sarjapisteitä. Nyt on aika kuitenkin pestä kasvot ja lähteä haastamaan sarjakärkeä tosissaan.

 

Syyskauden perusteella liigan kärkinelikko alkaa olla selvillä. Alempana on kuitenkin tiukkaa ja jokainen sarjapiste on tärkeä. Hurmos on kiusannut ajoittain myös kärkijoukkueita ja lauantailta on myös lupa odottaa kovaa vääntöä. Helpolla pisteet eivät kuitenkaan ole tulossa, Hurrikaani on hävinnyt kaudella vain kaksi peliä.


Vierasjoukkueen puolelta löytyy tämän kauden tähänastinen pistekuningas Antti Ropponen. Hänen pysäyttämisensä lienee Hurmoksella ainakin mielessä. Kuitenkin joka paikalta löytyy ratkaisijoita. Saman kaltainen asetelma on myös kotijoukkueella hakkuri Ville Louhela on paukuttanut eniten pisteitä, mutta muiltakin paikoilta löytyy kovakätisiä lyöjiä.


Nähdään lauantaina kevätkauden ensimmäisessä kotiottelussa Joensuun Urheilutalolla kello 17.00. Lentopallo on parasta paikan päällä!

#yksihurmos

facebook

instagram