Ajankohtaiset tiedotteet

Ennakko | Hurmos - Tiikerit 14.1.
12.1.2020

14.1.2020 Hurmos – Tiikerit ennakko

Lauantain Hurrikaani-löylytyksen jälkeen Hurmoksella on mahdollisuus pestä kasvonsa kotiyleisön edessä Kokkolan Tiikereitä vastaan. Sarjataulukossa Tiikerit ovat tällä hetkellä viidentenä omillaan, sillä kärkinelikkoon on matkaa 10 sarjapistettä ja alaspäin ero on jo 16 pistettä. Hurmos taas taistelee alempana Ettan ja Ducksin kanssa, joten pisteet olisivat tärkeitä.

Kauden aiemmista kohtaamisista Tiikerit on voittanut kaksi kappaletta ja Hurmos yhden. Nyt Hurmoksella olisi paikka tasoittaa keskinäinen kamppailu ja ottaa hieman eroa sarjataulukossa kilpakumppaneihin.

Helpolla ei kummallekaan joukkueelle voitto ole tulossa, vaikka Hurmoksen miehistössä eivät aivan kaikki pelikuntoisia olekaan, huomattiin lauantain kotipelissä että vastuuta uskalletaan ottaa joka puolelta miehistöä. Esimerkiksi Juho Kaunisto lunasti paikkansa avauskuusikossa ja aikoo varmasti jatkaa pisteiden tehtailua myös Tiikereitä vastaan. Tiikereillä hyvässä vireessä on ollut Jiri Hänninen, joka johtaa joukkuettaan kauden pistepörssissä. Nuori ja nälkäinen joukkue taistelee Hännisen johdolla pallot loppuun asti ja Hurmoksella tulee olemaan töitä joukkueen pysäyttämisessä.

Etukäteen voi povata tasaista peliä ja pitkiä palloralleja. Vasta paikan päällä kuitenkin nähdään missä vireessä joukkueet ovat. Eli Karelian Hurmos vastaan Kokkolan Tiikerit taistellaan 14.1.2020 klo 18:30 alkaen Joensuun Urheilutalolla.

#yksihurmos

facebook

instagram