Ajankohtaiset tiedotteet

Ennakko | Hurmos - Ducks
30.1.2020

Helmikuun alkuun saadaan urheilutalolla nauttia mestaruusliigalentopallosta täysin rinnoin. Lauantaina Karelian Hurmoksen vieraaksi saapuu Vantaa Ducks, joka sarjataulukon puitteissa on kotijoukkueen pääkilpakumppani. Vain pisteen takamatkan päässä majaileva Ducks on pelannut yhden ottelun enemmän kuin kotijoukkue, mutta panosta ei pelistä kuitenkaan puutu. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että viivan yläpuolelle jäämisestä taistelevat juuri nämä kaksi joukkuetta.

Kauden avauspeli päättyi Ducksin voittoon ja viime kerralla joukkueiden keskinäinen kamppailu päättyi Vantaalaisten kotikentällä 3-2 ankoille. Tällä kertaa kotietu on kuitenkin Hurmoksen puolella ja Ducksin päänahka olisi varmasti mieluinen.

Hurmoksella kannattaa seurata erityisesti hakkuri Ville Louhelan työskentelyä. Myös Mikko Räsänen on palannut pelikentille loukkaantumisen jälkeen, joten kovia pommeja on luvassa verkolla ja syöttöruudussa. Myös vierasjoukkueen puolella hakkuri kantaa päävastuuta, sillä Bojan Strugar keikkuu koko liigan pistetilastossa komeasti neljäntenä.

Eli lauantaina 1. helmikuuta kello 18:00 Joensuun urheilutalolla otellaan tärkeistä sarjapisteistä Hurmoksen ja Ducksin välillä. Kotiyleisö pääsee pienen tauon jälkeen kannustamaan omiaan ja meteliä taatusti riittää. Tervetuloa siis paikan päälle kannustamaan!

#yksihurmos

facebook

instagram