Ajankohtaiset tiedotteet

Ennakko | Hurmos - Lakkapää
31.1.2020

Sunnuntaina 2. helmikuuta Karelian Hurmos tuo mestaruusliigalentopallon Nurmekseen! Pielis areenalla kotijoukkue kohtaa Lakkapään tuplaviikonlopun toisessa ottelussa. Viikko sitten sunnuntaina joukkueet kohtasivat Rovaniemellä. Tämä kohtaaminen päättyi Hurmoksen tiukkaan 3-2 voittoon. Tähänkin otteluun Hurmos lähtee ennakkosuosikkina myös sarjataulukon perusteella sillä Lakkapää majailee selvästi viimeisenä.

Pelillisten asioiden lisäksi huomattavaa on se, kuinka Hurmos vie mestaruusliigaa ympäri maakuntaa. Nurmeksen kunnalle tällainen tapahtuma on ainutlaatuinen ja lähialueiden yleisö osaa varmasti arvostaa huippulentopalloa.

Hurmoksen joukkue tarjoaa täyslaidallisen hyökkäystehoa hakkuri Ville Louhelan johdolla. Joukkue on suurilta osin toipunut loukkaantumisista ja tässä vaiheessa kautta yhteispeli alkaa jo löytyä. Team Lakkapää voi olla todella vaarallinen joukkue peräti neljän ulkomaalaisvahvistuksen voimin. Tällä kaudella tulokset eivät kuitenkaan ole mairittelevia vaan peli on ailahdellut paljon.

Molemmat joukkueet ovat hyvänä päivänä todella kovia, mutta sarjataulukonkin mukaan tasaisuus puuttuu. Nurmeksen maakuntapelin tunnelma kuitenkin nostaa varmasti latausta ja saamme näin nauttia huippulentopallosta ympäri Pohjois-Karjalaa. Nähdään siis Nurmeksen Pielisareenalla sunnuntaina 2. helmikuuta. Ottelu alkaa kello 17:00. Lentopallo on parasta paikan päällä!

#yksihurmos

facebook

instagram