Ajankohtaiset tiedotteet

Taistelu pudotuspelipaikoista kiihtyy
5.2.2020

Ennakko | Raision Loimu saapuu testaamaan Urheilutalon hurmoksen.

Lauantaina Joensuun urheilutalolla jännitetään kotiottelun merkeissä, kun Raision Loimu saapuu ottelemaan mestaruusliigan runkosarjapisteistä. Vaikka Hurmos majailee yhdeksäntenä ja Loimu kuudentena, on joukkueiden välillä vain neljä pistettä. Playoff-asetelmista käydään siis loppukauden ajan vielä tiukkaa kamppailua.

Edellinen ottelu oli Hurmoksen osalta positiivinen kokemus, sillä Lakkapää taipui erin 3-1. Voitto valaa uskoa omaan tekemiseen ja valmistaa haastamaan muutkin joukkueet tärkeissä peleissä. Raisio puolestaan hävisi Tiikereille 3-2. Tiukasta pelistä on vielä turha vetää johtopäätöksiä, mutta näytönhalu on varmasti suuri.

Hurmokselta kannattaa seurata kovakätistä Mikko Räsästä, joka laittaa palloa kenttään kovalta ja korkealta. Viime ottelussa Räsänen teki 20 pistettä hyvillä tehoilla ja nuorelta mieheltä on lupa odottaa lisää hyviä pelejä kevätkaudella. Loimun edellisessä ottelussa loisti puolestaan Tamir Hershko, joka paukutti tauluun huimat 35 pistettä. Miehen pysäyttämisessä on Hurmoksellakin todennäköisesti kädet täynnä töitä.

Tervetuloa paikan päälle, kuin etänäkin seuraamaan mestaruusliigalentopalloa. 8.2.2020 klo 15. Nostetaan tunnelma kattoon ja kannustetaan suosikkijoukkue voittoon.

#yksihurmos

facebook

instagram