Ajankohtaiset tiedotteet

Ennakko | Hurmos hakee voittoputkelle jatkoa
28.2.2020

Ennakko: Hurmos - Valepa

1.3.2020 Hurmos – Valepa otteluennakko

Kuukausi vaihtuu karkauspäivän jälkeen maaliskuuhun ja lentopallon mestaruusliigan runkosarjassa jatketaan taistelua playoff-paikoista ja hyvistä asetelmista. Tällä kertaa Joensuun Urheilutalolle saapuu Karelian Hurmoksen vieraaksi hallitseva suomenmestari Vammalan Lentopallo.

Kotijoukkueen edellinen ottelu Akaa-Volleytä vastaan päättyi puhtaaseen 3-0 voittoon, joten palloa lyödään kenttään joensuulaisten toimesta rautaisella itseluottamuksella. Vierasjoukkueella tosin harvemmin tiukassakaan paikassa alkaa jännittää. Valepan menestys kotimaan kentillä on viime vuosina ollut suorastaan ylivoimaista. Tällä kaudella ylivoimaisuuteen on kuitenkin runkosarjan osalta tullut hieman kolhuja, Valepa majailee sarjataulukossa ”vain” kolmantena.

Ennakkosuosikki on kuitenkin selvä. Hurmos taistelee viimeisistä pudotuspelipaikoista ja vierasjoukkue hioo peliään mestaruusjahtia varten. Edellinen kohtaaminen päättyi Valepan 3-0 voittoon. Kysymysmerkkinä on kuitenkin se, lähtevätkö joukkueet aivan ykkösmiehistöllä vai onko fokus päävastusten kaatamisessa.

Joka tapauksessa kumpikaan joukkue ei helpolla pääse. Hurmoksen peli on tällä kaudella ailahdellut, mutta parhaimmillaan on haastettu mikä tahansa joukkue. Kakkosmiehistöllä ei Valepa ole voittoa Joensuusta saamassa, sen sai kokea myös ilman Urpo Sivulaa pelannut Akaa Volley.

Hurmokselta kannattaa seurata kovassa vedossa olevaa hakkuri Ville Louhelaa ja pelirytmiään löytänyttä passari Kyle Foleyta. Valepan passaripeli on myös varmoissa käsissä, sillä jokaiselle lentopalloilijalle tuttu Mikko Esko pyörittää peliä maailmanluokan tarkkuudella.

Tätä ottelua kannattaa saapua seuraamaan sunnuntaipäivän ratoksi kello 15.00 alkaen Joensuun Urheilutalolle. Lentopallokin on parasta paikan päällä!

#yksihurmos

facebook

instagram