Ajankohtaiset tiedotteet

Uusia kasvoja Hurmokseen
7.4.2020

Karelian Hurmos saa riveihinsä uutta verta Sastamalan ja Lapin suunnalta.

Hurmoksen riveihin liittyy passari Arttu Lehtimäki, joka on totuttu näkemään Valepan kapellimestarina aina Mikko Eskon lepuuttaessa ikääntyviä jäseniään. Arttu tulee Joensuuhun pelihaluja täynnä ja haluaa näyttää pystyvänsä vastuulliseen rooliin.

Rovaniemeläisestä Team Lakkapäästä puolestaan Joensuuhun saapuu yleispelaaja Matias Korhonen. Matias on teknisesti erittäin taitava pelaaja, joka on jäänyt Rovaniemellä usein ulkomaalaispelaajien varjoon.
Joensuussa tekniselle ja kimmoisalle Korhoselle on luvassa aiempia vuosia enemmän vastuuta. Matias on mielenkiintoinen paluumuuttaja idän suunnalle, onhan Matias lähtöisin Savonlinnasta.
Lehtimäen sopimus on 1+1 ja Korhosen 2+0 mallinen.

Lehtimäki kaipasi uusia haasteita.Arttu Lehtimaki

Olen todella innoissani sopimuksesta ja innolla odotan jo tulevaa kautta tuuma 24-vuotias Lehtimäki. Tavoitteena on treenata kovaa ja sitä myöten ansaita peliaikaa liigakentillä.
On ollut hienoa pelata omassa kasvattajaseurassa Valepassa viimeiset 3 kautta. Nyt on aika ottaa uralla seuraava askel ja lähteä kehittämään itseäni paremmaksi passariksi siirtymällä uusiin haasteisiin ja uskonkin, että Hurmos on tässä tilanteessa juuri oikea joukkue minulle.


Joensuu on paikkakuntana melko vieras, mutta olen kuullut siitä hyvää. Varma on, että tulen viihtymään siellä. Seurasta on jäänyt minulle aikaisemmilta vuosilta hyvä mielikuva ja on hienoa päästä harjoittelemaan ja pelaamaan Matin alaisuudessa, koska hän on minulle jo entuudestaan tuttu valmentaja.
Toivottavasti tämä koronahärdelli loppuisi pian, jotta päästäisiin tekemään töitä hallille tuumaa Lehtimäki.

Matias KorhonenMatias Korhonen palaa ”kotiseudulle”.

Korhosella on ikää 24 vuotta ja on kotoisin Savonlinnasta. East Volleyn ja Enonkosken Pyrinnön kautta päädyin pelaamaan Team Lakkapäähän, jossa vierähti edelliset 4 vuotta.
Nyt suuntana sitten Joensuu. Tulevaa uudessa joukkueessa odotan innolla ja mielenkiinnolla. Oma halu kehittyä on kova ja mahdollisuudet siihen on Hurmoksessa luotu hyviksi.
Matti on valmentajana tuttu ja uskon että uuden valmennuksen ja hyvien olosuhteiden ansiosta joukkueeseen saadaan hyvä tekemisen meininki aikaan.
Tulkaahan sankoin joukoin ensi kaudella hallille kannustamaan.

Valmentaja ja seura tyytyväisiä uusista sopimuksista. Alatalo saa seurakseen Joensuuhun hänelle entuudestaan tuttuja kasvoja. Lehtimäen kanssa Matti työskenteli yhdessä Vammalassa ja Korhonen on tuttu jo Lakkapään ajoilta.
Molemmat pelaajat sopivat erinomaisesti tulevaisuuden suunnitelmiin. Molempien pelaajien myötä Joensuuhun saapuu paljon hyvää. Lehtimäki ja Korhonen tunnetaan kovasta työasenteesta ja sellaista tarvitaan kentällä aina.
Matias on taitava vastaanoton ja puolustuspelaamisen taitava pelaaja. Koulitaan hänestä nyt Joensuussa vastuunkantaja ja ison roolin pelaaja. Artulla taas on kova halu näyttää, että pystyy olemaan johtava pelinrakentaja Suomen liigassa.

Hurmos etsii kuumeisesti myös seuralle uutta puheenjohtajaa. Viime keväänä pestissä aloittanut Hannu Vähäkoski siirtyy syrjään. Kausi oli mielenkiintoinen ja tapahtumarikas, mutta tässä huomasin, ettei tämä homma ole minua varten. Hatun nosto Hurmoksesta kuuluu erityisesti Marko Räsäselle. Todellinen seuran työmyyrä, tuumaa Vähäkoski.
Seuran sisällä onkin oltu aktiivisia ja kartoitusta uuden puheenjohtajan löytämiseksi on tehty. Tavoite onkin löytää uusi keulakuva seuralle ennen huhtikuun lopulla olevaa seuran vuosikokousta.

Lisätietoja tiedotteeseen liittyen antaa:

Valmentaja Matti Alatalo
p. 046-6156855

Urheilutoimenjohtaja Marko Räsänen
p. 050-4952819

#yksihurmos

facebook

instagram