Ajankohtaiset tiedotteet

Mieluinen paluumuuttaja ja Hurmoksella kasassa kahdeksan pelaajasopimusta
18.4.2020

C:\fakepath\49455868248_bc9507c2e6_3k.jpg
Hurmos saa yleispelaaja osastolle kovan luokan paluumuuttajan. Joensuusta lähtöisin oleva 20-vuotias Jere Heiskanen palaa kotiseudulleen muutaman Savossa vietetyn vuoden jälkeen. Jeren perässä oli muutama muukin Liiga seura mutta Hurmos sopi tässä vaiheessa parhaiden Jeren suunnitelmiin. Joensuussa onkin luvassa aiempaa isompaa pelillistä vastuuta, jota nuori pelaaja nyt tarvitsee kehittymiselleen.


Valmentaja Alatalo on mielissään saadessaan Jeren tyyppisen pelaajan mukaan tulevan kauden joukkueeseensa. Jere tuo paljon positiivisia asioita joukkueen vastaanottopelaamiseen. Näen, että Jerellä on paljon potentiaalia kehittää vielä omaa hyökkäyspelaamistaan ja odotan innolla yhteistyötä hänen kanssaan. Heiskasen sopimus on 1+1
Hurmoksella kasassa kahdeksan pelaajasopimusta.


Heiskasen lisäksi hurmoksen vahvuudessa jatkaa viimevuotisista pelaajista passari Tuomas Karjalainen ja Ville-Erik Tarkiainen. Lisäksi Ville Louhelalla ja Juho Kaunistolla on seuran kanssa voimassa oleva sopimus tulevasta kaudesta. Seura neuvottelee tällä hetkellä muutaman suomalaisen pelaajan kanssa ja onkin odotettavaa, että joukkue täydentyy vielä huhtikuun aikana.


Liberon paikalle Joensuuhun saapuu todellinen jokerikortti. Sammon C:\fakepath\P4170032.JPGjuniorimyllyn läpi käynyt 21-vuotias Tatu Hakkarainen tulee luutimaan hurmoksen takalinjoille seuraaviksi kahdeksi kaudeksi. Seuran strategian mukaista on kehittää nuoria pelaajia. Seuran valmennus näkee Tatussa hyvän kehittymisen potentiaalin. Tatu on voittanut A-poikien suomen mestaruuden Pielaveden sammon riveissä kaudella 2018-2019. Aikuisten sarjaa Tatu on aiemmin pelannut 2-sarjassa Nilsiän nujakassa.


Sopimuspelaajat ovat aloittaneet jo ohjatun omatoimiharjoittelun suunnitelmien mukaan. Yhteinen harjoittelu on tarkoitus aloittaa niin pian kuin vaan olosuhteet sen sallivat. Tällä hetkellä tärkeintä on pysyä terveenä ja pitää mieli virkeänä näin poikkeavana aikana.


Lisätietoja:
Valmentaja Matti Alatalo p. 046-6156855
Urheilutoimenjohtaja Marko Räsänen p. 050-4952819#yksihurmos

facebook

instagram