Ajankohtaiset tiedotteet

Hurmos sitoutuu torjumaan vihapuhetta- haastaa mukaan Joen jujun
3.10.2017
#torjunvihapuhetta -hashtagilla sosiaalisesta mediasta löytyvä kampanja käynnistyi Opetus- ja kulttuuriministeriön käynnistämänä kampanjana maanantaina 2.10, maailman kiusaamisen vastaisena päivänä ja YK:n väkivallattomuuden päivänä.
Hurmos sitoutuu torjumaan kaikenlaista kiusaamista ja vihapuhetta. Hurmosperheessä on tilaa kaikille ja Hurmos haluaa näyttää omalla toiminnallaan, että vihapuhe ei ole sallittua lentopallopiireissä. Hurmos haastaa samalla ykkössarjaseuroista ensimmäisenä mukaan Joen Jujun.
Lisäksi Hurmos haastaa mukaan kaikki yhteistyökumppanit ja kannattajat - kerro olevasi mukana torjumassa vihapuhetta kommentoimalla haastevideoita Opetus- ja kulttuuriministeriön Facebook-sivulla ja haastamalla mukaan omat tuttusi. Voit osallistua haastekampanjaan myös sosiaalisessa mediassa. Muista käyttää hashtagia #torjunvihapuhetta.
Haastekampanjan takana ovat opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.
Lisäksi hankkeen työryhmään kuuluu joukko järjestöjä ja yhdistyksiä:
Suomen Olympiakomitea, Koulukino, Mediakasvatusseura, Suomen kirjastoseura, Kulttuuria kaikille -palvelu, Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry, SYL – Suomen ylioppilaskuntien liitto ry, Suomen Lukiolaisten Liitto, Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry, Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry, Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry, Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Me-säätiö, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry, Tampereen yliopisto.

#yksihurmos

facebook

instagram