Ajankohtaiset tiedotteet

Ennakkoasetelmat Hurmoksen viikonloppuun
6.10.2017

Hurmos goes Tampere. Hurmoksen miehet matkaavat nääs nääs kauden ensimmäiselle vieraspelireissulle ja tuplaviikonlopun viettoon Tampereen seudulle. Lauantaina vastaan asettuu Aittolahden Riento ja sunnuntaina Lempäälän Kisa. Vastustajat ovat omissa ennakoissaan heitelleet painavaa ennakkosuosikin painoliiviä meidän hartioille.

 

Aittolahden Riento:

Viime kaudella jäi äärimmäisen niukasti pudotuspelien ulkopuolelle. Viime kaudesta joukkue on muuttunut paljon ja joukkueesta tietoa meillä varsin vähän ennakkoon. Täksi kaudeksi Riennolla on farmisopimus liigan Akkaa Volleyn kanssa, joten loikan liigan puolelle tehneet Kuuselan kaksoset saatetaan hyvinkin nähdä I-sarjan parketillakin. Jos Riennolle antaa mahdollisuuden saada henki päälle, on varmasti paha vastus kenelle tahansa.

 

Lempäälän Kisa:

Kovista kovin vastus. Kova nippu on kasassa. Silpo, Vesasen veljekset, Kruuda ja Laine muodostavat ellaisen Mikasan tappajanipun, jolta ei kokemusta, ulottuvuutta eikä kovuutta puutu. Ja kun pelaajamarkkinoilla Tampereen vesistöön ui sellainen kala kuin Simo Puttonen Leka Volleystä, niin voi kai sitä painoliiviä asetella myös lempääläisten hartioille. 

 

Kaikki, jotka ovat viikonloppua viettämässä noilla huudeilla, niin TERVETULOA!

#yksihurmos

facebook

instagram