Ajankohtaiset tiedotteet

Hurmokselle nuori lentopallolupaus Pieksämäeltä
9.1.2018

Hurmos aloittaa naisten ylemmän jatkosarjan vieraspelillä Helsingissä 14.1.2018. Tuossa pelissä on mukana myös nuori 16-vuotias Aliisa Kaunisto, 175cm. Seura teki loppukautta koskevan pelaajasopimuksen keskitorjujan tontilla viihtyvän pelaajan kanssa. Kauden jälkeen istutaan heti uudelleen alas ja jatketaan neuvotteluja ensi kautta ajatellen.

Aliisa pelaa Hurmoksen joukkueessa kehityspelaajasopimuksella. Aliisa on kotoisin Pieksämäeltä, mutta on pelannut kuluneella kaudella Leppävirran Virin 2-sarjan joukkueessa. Pieksämäeltä ei löytynyt sopivaa joukkuetta. Aliisa haluaa kiittää Leppävirran Viriä mahdollisuudesta käydä kokeilemassa pelaamista ylemmällä sarjatasolla. Aliisa pelaa pääasiassa Leppävirin joukkueessa, mutta on Hurmoksen mukana otteluohjelman niin salliessa. Viime kaudella Aliisa jo harjoitteli Pieksämäki Volleyn riveissä.

Päävalmentaja Janne Korkalainen on iloinen saadessaan täydennystä joukkueeseen. Kevät jatkuu toivottavasti pitkälle, joten laaja pelaajamateriaali ei ole niin arka sairastumisille ja antaa peluuttamiseen vaihtoehtoja. ”Aliisa on ikäisekseen hyvin hyppäävä nuori nainen. Hänellä on myös kova käsi”, tuumi Janne uudesta suojatistaan,

Alisa itse kuvaa tuloaan jännittäväksi. ”Harjoituksissa oli kova taso aikaisempaan harjoitteluun verrattuna, mutta siellä oli kiva olla. On mukava saada uusia kokemuksia ja verrata omaa osaamistaan muihin.” kirjoitti Aliisa ajatuksistaan Joensuuhun tulosta.

#yksihurmos

facebook

instagram