Ajankohtaiset tiedotteet

KAUSIKORTTIHAASTE
11.5.2018

Karelian Hurmos järjestää kausikorttihaastekampanjan #yksihurmos2018-2019

Kampanjassa myydään kausikortteja Karelian Hurmoksen miesten ja naisten edustusjoukkueen kauden 2018-2019 kotiotteluihin. Kausikortin kampanjahinta on 69€. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 400 sitovaa kausikorttivarausta. Asiakkaan ilmoittautuessa #yksihurmos2018-2019 -kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja. Kampanja alkaa 1.5.2018 ja päättyy 31.5.2018. Kampanjaan sisältyy myös yhteistyökumppaneiden etuja, joista tulee lisätietoa viikoittain.

 

Kampanjan varausehdot:

Osapuolina ovat Karelian Hurmos sekä kausikortin tilaaja.

  1. Kampanjan toteutuminen. Kampanjan tavoitteena on saada 400 kausikorttivarausta. Hurmoksella on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.
  2. Kampanjaan ilmoittautuminen. Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan Hurmoksen verkkosivuilla www.karelianhurmos.fi tai sähköpostitse karelianhurmos@gmail.com. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja.
  3. Kampanja-aika. Kampanja käynnistyy 1.5.2018. Päättyy 31.5.2018
  4. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen. Hurmos ilmoittaa kampanjan toteutumisesta Hurmoksen nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
  5. Kampanjaan sitoutuminen. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 69 €. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä sido asiakasta myöskään lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.
  6. Kausikortin maksaminen. Kampanjan toteutuessa Hurmos lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on sähköinen lasku. Maksuaika on 14 vuorokautta. Myöhässä olevasta maksusta peritään korkolain mukainen viivästyskorko.
  7. Hyväksytyt maksuvälineet. Kausikortin voi maksaa yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla sekä maksukorteilla.
  8. Kausikorttien toimitus. Kausikortit noudetaan nimeä vastaan Hurmoksen erikseen ilmoittamasta noutopisteestä.
  9. Kausikortin voimassaoloaika. Kausikortti on voimassa Hurmoksen kotiotteluissa kaudella 2018-2019
  10. Yhteistyökumppaneiden edut. Yhteistyökumppaneiden eduista ilmoitetaan myöhemmin lisää. Edut koskevat kaikkia kampanjaan sitoutuneita tilaajia, jos kampanja toteutuu edellä mainittujen ehtojen mukaisesti.

#yksihurmos

facebook

instagram