Ajankohtaiset tiedotteet

Naisten joukkueeseen mukaan Hämäläinen ja Kalajoki
7.6.2018

Nea Hämäläinen ja Jatta Kalajoki ovat solmineet tulevalle kaudelle sopimukset Karelian Hurmoksen naisten joukkueen kanssa. 

179-senttinen Hämäläinen siirtyy Hurmokseen Joen Jujusta ja joutuu tovin ajan vielä kuntouttamaan jalkaansa ennen kuin pelikentille pääsee. Fysioterapeutiksi opiskeleva Hämäläinen on 21 vuoden ikään jo ehtinyt kiertää edellisiä kausia Kuortaneella, Pihtiputaalla ja Kuopiossa. Maajoukkuekuviot junioreiden ajoilta ovat tulleet hänelle myös tutuksi.

- Nyt on aika kokeilla jotain uutta ja odotan innolla, mitä uusi valmennus tuo tullessaan, iloitsee vuoden sopimuksen allekirjoittanut Hämäläinen. 

- Kiistatta maakunnan lahjakkaimpia junnuja, joka on kärsinyt loukkaantumisista. Tarkoitus laittaa likka kuntoon kesän aikana ja päästä ulosmittaamaan se potentiaali, joka tytössä on. Erittäin oiva lisä joukkueeseen. Päässyt näyttämään taitojaan liigassa ja tulevalla kaudella hurmoksen riveissä, hyräilee urheilutoimenjohtaja Marko Räsänen. 

Syyskaudelle sopimuksen paperiin nimen rustasi paluun pelikentille tekevä 24-vuotias Jatta Kalajoki, joka on varmasti kaikille Pohjois-Karjalan lentopalloihmisille tuttu nimi. Kalajoki on pelannut viimeksi neljä vuotta sitten NiceTeamissa ja sitä ennen niin Prihoissa kuin Pyhäselän Urheilijoissa ja ollut joukkueiden kantavia voimia. Hän on yleispelaajan paikalla viihtyvä pelaaja ja lähtee vaihtoon kevätkaudeksi Tšekkeihin suorittamaan ekonomiopintoja. 

- Viime aikoina on ollut kipinää kentille, kunnes Make sitten soitti, että alahan tulla ja tässä sitä nyt ollaan. Vähän jännittää taas palata kentille, mutta kuitenkin uudella innolla taas joukkueen mukana, kommentoi Kalajoki. 

- Loistava lisä meidän yp-rosteriin. Hyökkäysvoimainen tyttö ja auttaa sitä kautta joukkuetta. Ei ole pelannut nyt muutamaan kauteen, mutta taidot eivät häviä mihinkään. Kaivetaan kesän aikana osaaminen esiin Aigarsin avulla ja tulos tulee olemaan hyvä, riemuitsee naisten valmennuksessa mukana toimiva Räsänen.  

Tällä hetkellä naisten sopimuspelaajia on kaiken kaikkiaan kahdeksan kappaletta. Viime kaudelta jatkavat Jenna Kontkanen, Emilia Sieviläinen sekä Henna Minkkinen. Uusia tulokkaita joukkueessa ovat savolaislähtöiset Milja Hytönen, Krista Mehtonen ja Anniina Kastarinen.

Tervetuloa Hurmokseen Nea ja Jatta!


#yksihurmos

facebook

instagram