Ajankohtaiset tiedotteet

Teemu Silventoinen miehiin ja Hanna Härkänen jatkaa naisissa!
2.8.2018

Teemu Silventoinen miesten joukkoon ja Hanna Härkänen vahvistaa naisia!

Hurmos saa oivan lisän liberorintamalle, kun East Volleyn kasvatti Teemu Silventoinen saapuu 1 + 1 mittaisella sopimuksella Joensuuhun Savonmaalta ex-LEKA Volleysta eli nykyisestä Savo Volleysta. Hän on 22-vuotias nuori kaveri, mutta on saanut paljon vastuuta liigatasolla aikaisempina vuosina. Aloitusseitsikon liberopaikka on tullut erittäin tutuksi ja hän on ollut kantavia voimia takakentän ryhmityksessä. 

Pituutta löytyy 186 cm, joten hänet voi yleispelaajankin paikalta tarpeen vaatiessa löytää. Monipuolisuudellaan Teemu on ehdottomasti seurattavan arvoinen pelaaja Hurmoksen ringissä. Viimeiset kolme kautta meni LEKA:ssa ja sitä ennen ykkössarjaa Enonkosken Pyrinnössä sekä Kuortaneella. Parhaimpia meriittejä on Mestaruusliigan nelossija LEKA:n kanssa.

Miten helppoa oli lähteä Joensuuhun?

- Valehtelisin jos sanoisin että oli helppoa! Savo kuitenkin on koti ja siellä pienen elämäni pyörinyt. Päätös lähteä kuitenkin tuntuu hyvältä, uudet maisemat ja uudet kujeet antaa varmasti paljon virtaa.

Miten hyvin osasit suunnistaa Joensuuhun? 

- GPS autto perille, ei vielä niin tuttu paikka tämä Joensuu, mutta ymmärtääkseni ei niin suuresta paikasta ole kyse, etteikö tämä tutuksi tulisi.

Mitä perinteitä tuot mukanasi Hurmokseen ja Joensuuhun?

- Varmasti tuon savolaista kieroutta ja tietynlaista huonoa huumoria  Joensuuhun ja joukkueeseen.

Onko sinulla terveisiä lentopalloväelle?

- Toivottavasti väki löytää paikan päälle kannustamaan ja tsemppaamaan meitä mahdollisimman pitkälle tällä kaudella!

Meidän oma Hanna Härkänen jatkaa tulevalla kaudella ja on suuri vahvistus valmiina olevaan rinkiin. Hanna ei paljoa esittelyjä kaipaa, mutta kerrottakoon silti, että hän taitaa keskitorjujan paikan, omaa 180 cm pituutta ja omistaa kaksi koiraa! Hannalla on kokemusta liigasta Joensuun Prihoista ja Oriveden Ponnistuksesta.

Sanoit vihdoin kyllä sopimuksen tekemiselle, mitkä ovat fiilikset tulevalle kaudelle?

- Hyvillä fiiliksillä oon jatkamassa. Treenaamiseen ja pelaamiseen on edelleen palo. Hurmoksessa on kiva tekemisen meininki ja mukavaa porukkaa. Tämä on yksinkertaisesti vaan ihan huippu laji! Ja mitä mainiointa vastapainoa työlle. Odotan tiukkoja pelejä ja toivottavasti opin vanhana koirana muutaman uuden tempun! 

Mitä kuuluu näin kesälomalle?

- Lomaan on kuulunut ystävien näkemistä, luonnossa vaeltelua, treenailua ja reissaamista Norjassa. Kaikkea kivaa puuhailua, johon ei arkena ehdi tarttua.

Mitä Hanna tuo tähän joukkueeseen ja mitä mieltä olet, kun naiset ja miehet reissaavat paljon yhdessä vieraspelimatkoilla #yksihurmos-malliin? 

- Tuon varmaan sitä kuuluisaa kokemusta ja järkevää, että yhdistetään pelireissuja! 

Naisten valmennuksesta yhdessä Aigarsin kanssa vastaava Marko Räsänen on suun pielet korvissa, kun Hanna päätti lähteä mukaan joukkueeseen. Haluatko avata muille, että mitä ajatuksia Hannan jatkaminen herättää sinussa?

- Ensinnäkin valmentajana olen erittäin otettu, että pääsen valmentamaan Hannaa ja puhutaan kuitenkin Pohjois-Karjalan mittakaavassa yhdestä 2000-luvun naislentopalloilijasta. Selkeästi on osoittanut kykynsä pääsarjatasolla ja etenkin viime vuosina 1-sarjassa. On omalla pelipaikalla dominoinut ykkössarjaa. Hanna toimii erittäin hyvänä esimerkkinä ja motivaattorina meidän nuorille pelaajille. Pyritään saamaan Hannan tuoma kokemus ja pelilliset ominaisuudet iskostumaan meidän nuorten pelaajienkin mieleen. 

Runkosarjan otteluohjelmat ovat saapuneet ja miehet sekä naiset aloittavat kauden tuplavierasreissulla 15.-16.9 Tampereen ja Salon seudulla. Ensimmäinen miesten kotipeli Urheilutalolla on JyLeä vastaan su 23.9 klo 17.00. Naiset aloittavat kauden Urheilutalolla su 30.9 klo 13.00 Oulun Kiskon (ent. ETTA) emäntänä. 

Kausikortteja löytyy, osta omasi pois ottamalla suoraan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla! Hinnat 100€ (ale-ryhmä), 150€ ja VIP 200€. 

#yksihurmos

facebook

instagram