Ajankohtaiset tiedotteet

Räsänen ja Sillanpää jatkaa miehissä sekä Ella Mustonen naisiin
17.8.2018

Hurmoksen miesten tiimi vahvistuu entisestään, kun Outokummun Partion kasvatti Mikko Räsänen ja Aleksi Sillanpää jatkaa joukkueen mukana yksivuotisella sopimuksella. Ella Mustonen, joka on myös Outokummun Partiosta, vahvistaa naisten joukkuetta. Sopimustilanteen mukaan molemmissa joukkueissa on kymmenen pelaajaa tällä hetkellä. 

17-vuotias Räsänen (198 cm) allekirjoitti jatkosopimuksen Hurmoksen kanssa, vaikka liigajoukkueita ympäri Suomen olivat hänen perässä. Hakkurina palloja tappavan Mikon päätös pysyä Joensuussa oli erittäin mieluinen seuralle. Belgiassa ja Hollannissa järjestetyt alle 20-vuotiaiden EM-kisat työllistivät häntä heti kauden päätyttyä heinäkuulle saakka, joten kausi oli pitkä. Kisat päättyivät alkulohkoon ja pienen huilin jälkeen, Mikko on ollut takaisin harjoituksissa. 

- Valitsin Hurmoksen, koska edessä on viimeinen vuosi lukiossa ja Joensuuhun jääminen oli hyvä ratkaisu siinä suhteessa. Täällä on helppo yhdistää koulu ja harjoittelu. Hurmoksessa saan myös mahdollisuuden pelata hakkurina, jonka takia Joensuu oli paras vaihtoehto. Viime kaudella Aigarsin kanssa työskentely tuntui hyvältä ja siitä on hyvä jatkaa ensi kaudella varsinkin, kun saatiin vielä mukaan osaava fysiikkavalmentaja Jani Huoponen, iloitsee Räsänen. 

Yleispelaaja Aleksi Sillanpää, 24v ja 185cm, jatkaa vuoden sopimuksella miesten joukkueessa. Alahärmän Kisan kasvatti aloitti lentopallon 13-vuotiaana ja armeijan jälkeen on pysynyt Joensuussa edustaen niin Susiraja Volleyta kuin Rientoakin ennen Hurmoksen perustamista. Itä-Suomen Yliopistossa luokanopettajaksi toista vuotta opiskeleva Aleksi pystyy hyvin yhdistämään urheilun ja opiskelun samalla, kun Joensuun Urheiluakatemian kautta saa opintopisteitä.

- Hurmos on uusi seura, joten haluan olla siinä mukana. Viime kausi oli hieno ja tarkoitus on jatkaa samaa tarinaa nyt. Toisaalta myös opiskelut ovat Joensuussa, joten se on selkeä valinta itselle olla mukana. Tulevalle kaudelle joukkue vaikuttaa tosi hyvältä, löytyy vanhoja viime kauden pelaajia sekä uudetkin ovat tuttuja junnuvuosilta ja liigavuodelta. Opiskelu ja harjoittelu on helppo yhdistää, kun valitsee vaan sopivat kurssit, jotta aikataulut eivät mene ristiin, kertoo Aleksi tulevasta kaudesta ja opiskeluiden yhdistämisestä urheiluun. 

Naisten joukkueen ringissä tulevalla kaudella on 21-vuotias yleispelaajan ja liberon tontilla pelaava Ella Mustonen. Pituutta on Ellalle tullut 169 cm ja hän on kotoisin Joensuusta, mutta viettänyt Outokummussa aikaa pelaten 13-vuotiaasta asti lentopalloa Partion riveissä. Yksi kausi välillä vierähti LiVo:ssa kakkossarjaa.  Keväällä Ella valmistui lähihoitajaksi ja on ollut tämän kesän töissä Outokummun Golfseuralla ja etsii syksylle lähihoitajan töitä Joensuusta. 

- Tulin Hurmokseen sen takia, että haluan kokeilla siipiä, mihin ne riittävät ja uudet haasteet ovat aina kivoja. Olen käynyt yhdet Aigarsin harjoitukset ja ne olivat erirytmiset, mihin olen tottunut, mutta kiva kun kaikki tekevät kunnon asenteella. Saan itsestänikin enemmän irti, kertoo Mustonen. 

Tämän hetkinen sopimustilanne, miehet: Tuomas Karjalainen, Ville Louhela, Ville-Erik Tarkiainen, Teemu Silventoinen, Fred Musoni, Mikko Suomalainen, Jeff Sprayberry, Petteri Härkönen Mikko Räsänen ja Aleksi Sillanpää

Naiset: Emilia Sieviläinen, Henna Minkkinen, Jenna Kontkanen, Milja Hytönen, Anniina Kastarinen, Krista Mehtonen, Nea Hämäläinen, Jatta Kalajoki, Hanna Härkänen ja Ella Mustonen

 

#yksihurmos

facebook

instagram