Ajankohtaiset tiedotteet

Hurmos järjestää maakuntapelin Kiteellä lauantaina 29.9
7.9.2018

Karelian Hurmoksen miesten joukkue matkaa lauantaina 29. syyskuuta klo 17 alkavaan peliin Kiteelle ja pelaa siellä Maaningan Mahtia vastaan ottelun, jota järjestää Kiteen Urheilijoiden lentopallojaosto yhdessä Hurmoksen kanssa. Maakunnallinen näkyvyys ja tavoitettavuus on olennainen osa Hurmoksen strategiaa, joten maakuntapeli on luonnollinen jatkumo viime kaudella pelatulle Enon pelille. 

Ottelusta on odotettavissa tasainen kärkikamppailu ja jaossa on varmasti tärkeät pisteet koko kautta silmällä pitäen. Kiteen Urheilutalo, Vespeli, toimii tapahtumapaikkana ja tarkoituksena on saada mahdollisimman moni lentopallon ystävä niin Joensuun suunnalta kuin Kiteen lähellä olevista kunnista Savonlinnasta ja Parikkalasta mukaan mahtavaan lentopallotapahtumaan. Tapahtuman tuotolla tuetaan Kiteen Urheilijoiden juniorilentopallotoimintaa. 

Kiteen Urheilijoiden lentopallojaoston puheenjohtaja Tero Nenonen on innoissaan tapahtumasta omalla pitäjällään ja näkee sen hienona seurayhteistyön muotona maakunnan pääseuran ja kasvattajaseuran välillä: ”Ajatus on saada esikuvia junioreille, jotta löytyy tavoitteellista harrastamista tulevaisuutta ajatellen. Juniorit ovat tärkeitä tässä maakunnassa ja heidän kehittäminen on prioriteettilistalla kärjessä. Tärkeää on saada lentopallon näkyvyyttä maakuntiin sekä uudenlaista toimintaa ja tapahtumia sen rinnalle. Odotan tapahtumalle jatkuvuutta niin meille kuin muihin maakunnan kylille, niille paikoille, missä junioritoiminta on aktiivista, mutta ei ole joukkueita missään korkeimmissa sarjatasoissa.” 

Hurmoksen toiminnanjohtaja Krista Mehtonen on ilahtunut, että Hurmos nähdään kiinnostavana naapurikunnissa. Tarkoitus ei ole olla pelkästään kiinnostava urheiluseurojen silmissä vaan myös kannattajien sekä yhteistyökumppanien keskuudessa. Maakuntapelillä haluamme viestiä ympäri maakuntaa, että yhteistyömme on tärkeää lähiseurojen kanssa ja maakunnan omat juniorit ovat isossa asemassa tulevaisuudessa. Yhteistyökumppanitkin saavat täten lisänäkyvyyttä maakunnassa ottelun kautta. 

”Pääsimme nopeasti päätökseen Kiteen Urheilijoiden kanssa tapahtuman järjestämisestä ja toivon kovasti, että niin nuoremmat kuin vanhemmat ihmiset aktivoituvat Kiteellä ja saapuvat katsomaan korkean sarjatason lentopalloa!”, Mehtonen kutsuu kaikki mukaan tapahtumaan. 

Kausi alkaa vieraspeleillä miesten ja naisten osalta 15.-16.9. Ensimmäinen kotipeli miehillä on sunnuntaina 23.9 hieman poikkeavaan ajankohtaan klo 17.30 JyväsLentistä vastaan Urheilutalolla ja naiset saavat vastaansa Kiskon su 30.9 klo 13.00. 

Vielä ehtii ostamaan kausikortin Hurmoksen miesten ja naisten kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin! Lisätiedot: krista.mehtonen@karelianhurmos.fi.

#yksihurmos

facebook

instagram