Ajankohtaiset tiedotteet

Kotiavaus c'moon!
20.9.2018

Karelian Hurmoksen miesten kauden ensimmäiseen kotiotteluun vieraaksi saapuu uusvanha tuttavuus JyväsLentis Jyväskylästä. Liikunnan Riemun sarjapaikan perinyt joukkue on muuttunut maltillisesti viime kaudesta, jolloin kohtaamiset menivät Hurmokselle 4-0.

Viime viikonloppuna molemmat joukkueet avasivat voitokkaasti, kun JyLe kaatoi Kuortaneen ja Hurmos haki voitot Lempäälästä sekä Vammalasta. Hurmos ei vielä parhaimpaansa pystynyt kuin hetkittäin, mutta rutiinitaso riitti viiteen sarjapisteeseen kuudesta mahdollisesta. Myös tähän otteluun Hurmos lähtee selvänä ennakkosuosikkina. Joukkue kuitenkin tiedostaa sen, että viime vuoden ylivoimaisena mestarina he ovat joukkue, jonka jokainen haluaa voittaa. Myöskään JyLe ei varmasti saavu Joensuuhun hattu kourassa anteeksi pyytelemään vaan yrittää iskeä kapuloita kotijoukkueen rattaisiin sen minkä kerkeää.

Suuria tähtiä JyLen joukkueessa ei ole vaan vastuu jakautuu tasaisesti usealle pelaajalle. Tämä voi olla joukkueen vahvuus tai heikkous, sillä monipuolista peliä on luonnollisesti vaikeampi ennakoida mutta toisaalta joukkueella ei ole selvää profiilipelaajaa, joka kantaisi muuta ryhmää vaikeammalla hetkellä. Leikkimielellä eivät jyväskyläläiset ole, sillä pitkän tähtäimen tavoitteena heillä on pelata Mestaruusliigassa vuonna 2022.

Viime kaudelta tuttujen pelaajien lisäksi Hurmoksen joukkueesta ensimmäisen esiintymisensä kotiyleisölle tekevät Ville-Erik Tarkiainen, Teemu Silventoinen, Petteri Härkönen ja Jeffery Sprayberry. Ennakkoon tasaisessa sarjassa syksyn peleillä on iso merkitys ja jokainen alkukaudella hankittu piste on arvokas. Viime kaudella Hurmos voitti kotona kaikki ottelunsa 1-sarjajoukkueita vastaan ja lähtee tänäkin vuonna puolustamaan kotikenttäänsä raivokkaasti. Joensuusta ei ilmaisia pisteitä ole vierasjoukkueille jaossa.

Pystyykö JyLe yllätykseen, kuinka hyvin Aigars Birzulis on virittänyt joukkueen uuteen kauteen, mitä tekevät Hurmoksen uudet hankinnat? Näihin kysymyksiin saat vastauksen saapumalla Urheilutalolle sunnuntaina klo 17.30!

#yksihurmos

facebook

instagram