Ajankohtaiset tiedotteet

Uudistuneet Mahtimiehet vieraaksi Kiteelle ja uusi oululaisseura Urheilutalolle
28.9.2018

Viime kaudella Hurmokselle hyvän vastuksen ykkössarjan voitosta tarjonnut Maaningan Mahti marssittaa poikkeuksellisesti Kiteellä pelattavaan Hurmoksen kotiotteluun uudistuneen joukkueen. Ottelu on osana Hurmoksen tavoitetta olla koko maakunnan joukkue.

Maaningan joukkueesta lähteneiden lista on kiertelemättä karu. Viime kauden avausseitsikosta on vaihtunut viisi pelaajaa. Miesten maajoukkueessakin debytoineet Fedor Ivanov ja Severi Savonsalmi vaihtoivat Savo Volleyhin, Yrjö Matsi lopetti pitkän uransa, samoin teki myös Ilari Sivonen ja lisäksi Hurmos onnistui nappaamaan riveihinsä Ville-Erik Tarkiaisen.

Maaningalla ei kuitenkaan jääty surkuttelemaan vaihtuvuutta vaan käärittiin hihat ja onnistuttiin taas kasaamaan aivan sarjan terävimpään kärkeen kuuluva joukkue. Tästä huolta pitävät viime kaudella Mestareiden liigaakin Vammalassa pelannut Antti Karttunen ja LEKA Volleyssa kuusikossa paljon pelannut Eelis Karinen. Soppaan kun lisätään Leka Volleyn viime kauden kakkospassari Lasse Jäntti ja Mahdissa vahvasti pelannut Tuomas Tervonen, niin Maaningalla on taas mahdollisuus mennä pitkälle, kun sijoituksia keväällä jaetaan.

Hurmos murskasi viime viikonloppuna JyväsLentiksen ja on päässyt vetämään ehjän harjoitusviikon. Joukkue käy myös tutustumassa Kiteellä tulevaan pelihalliin, joten tämäkin asia on otettu huomioon ennen sarjan yhtä ehdotonta kärkiottelua. Mahdille lauantain peli on vasta kauden toinen, kun taas Hurmos pelaa jo neljännen ottelunsa. Kummallakin joukkueella on taskussa vain voittoja, joten varmuudella toinen poistuu Kiteeltä kauden ensimmäinen tappio niskassaan. Pidetään yhdessä huolta, että tämä joukkue ei ole Hurmos!

Fun fact: Mahtimiehet ovat kaikessa oveluudessaan onnistuneet soluttamaan Hurmoksen taustoihin myyrän, kun yhtenä vastuuhenkilönä Hurmoksen uudistuneissa mainosvideoissa toimiva Juha Räsänen siirtyi tälle kaudelle Puijo Volleystä Mahtiin. Hurmos tutkii asiaa. 😉

Oulun Kisko saapuu naisten vieraaksi sunnuntaina Joensuuhun

Kauden ensimmäisistä vieraspeleistä oli kotiin tuomisina 0 pistettä, joka oli erittäin hyvä kasvun paikka pelaajille ja joukkueelle. Vaikka vastustajalla olikin joukkueet täynnä tulevaisuuden ja tulevan kauden liigapelaajia, oli oma peli siitä huolimatta hyvää asenteen ja peli-ilmeen kannalta.

Pelin taktiset osa-alueet ollaan kuluneen kahden viikon aikana käyty läpi ja nyt tiedetään meidän joukkueen ja pelaajiemme vahvuudet. Ollaan tietoisesti harjoiteltu kulunut viikko varsin kovaa, joka näkyi torstain harjoituksissa hyvänä asenteena. Seuraavat päivät "fiilistellään" kauden ensimmäistä kotipeliä ja olen täysin varma että joukkue on erittäin hyvin latautunut ja valmistautunut näyttämään parasta Hurmosta kentällä.

Oulun Kisko aloittaa kautensa lauantaina Joen Jujua vastaan, jossa lopullisesti nähdään joukkueen kokoonpano. Oululaisilla on erittäin hyvä passari, sekä Suomen mestaruuden HPK:ssa voittanut Annika Kivioja. Kisko nojaa vahvasti hyvään syöttö-torjuntapelaamiseen, johon olemme valmistautuneet hyvin.

Miksi tulla pyhänä katsomaan Karelian Hurmosta? Koska siellä on kaikki muutkin joensuulaiset lentisystävät!

Nähdään lauantaina 29.9 klo 17.00 Kiteellä ja sunnuntaina 30.9 klo 13.00 Urheilutalolla!

#yksihurmos

facebook

instagram