Ajankohtaiset tiedotteet

Suomen Cupissa vastassa kovat joukkueet
28.9.2018

Legendaarinen Suomen Cup tulee taas ja miehet sekä naiset ovat tahoillaan siihen ilmoittautuneet. 

Joensuun Urheilutalolla ei välttämättä ole aikaisemmin nähty joukkuetta niin kovalla pelaajanipulla kuin nyt on vastaan astumassa Kuopiosta, Savon sydämestä, Savo Volley. Savo Volleyn joukkueesta, mitään suurempia nimiä mainitsematta, löytyy niin kokeneet Olli-Pekka Ojansivu kuin Antti Siltala ja tulevaisuuden nuoret sekä pitkät Fedor Ivanov ja Severi Savonsalmi. 

Miehet pelaavat Savo Volleyta vastaan ke 10.10 klo 18.30. Ensimmäinen joukkueiden välinen kohtaaminen tapahtui Savon Sanomat Syysturnauksessa, jonka Savon isännät voittivat 3-0, mutta Hurmos taisteli hyvin pari ensimmäistä erää. Saa nähdä, miten tiukka ottelu tulee tällä kertaa! Ei kannata missata missään nimessä tämän vastustajan näkemistä.

Karelian Hurmoksen naiset kohtaavat poikki Suomen matkaavan Nurmon Jymyn ti 23.10 klo 18.00 Joensuun Urheilutalolla. Nurmon Jymy matkaa valmentaja Kari Tuomelan johdolla viikolla pelattavaan peliin kesken liigapelien. Joukkueesta löytyy muutama ulkomaalainenkin, joten joukkue ei varmasti halua hännille jäädä liigassa. 

Nurmolla on sekoitus myös kokeneita kehäkettuja ja nuorta verta, joten osaltaan on mielenkiintoinen ottelu tulossa, miten Hurmos pystyy vastaamaan Nurmon pelaamiseen. 

Kausikortit käyvät Suomen Cupin otteluun ja lippujen hinnat ovat samat kuin runkosarjassakin. Tule näkemään liigatason vastustajat!

#yksihurmos

facebook

instagram