Ajankohtaiset tiedotteet

Pelaamisen takia tätä tehdään!
4.10.2018

Hurmoksen miehet aloittavat sunnuntaina todellisen härkäviikon, kun pelejä kertyy seitsemään päivään neljä. Sunnuntaina vieraissa Nurmo, keskiviikkona kotona Savo Volley ja viikonloppuna vierastupla Turussa sekä Tampereella. Matkustustakin kertyy mukavat n. 2000km! Tästä ei joukkue ole moksiskaan, sillä onhan pelaaminen harjoittelua mukavampaa ja linja-autossa tunnelmaa, varsin kun Turku-Tampere reissulle startataan tyttöjen kanssa yhdessä..

Sunnuntaina otetaan siis suunnaksi "aina helppo" Nurmo ja sen yleisöstä pullistelevat lauteet... Viime kaudesta vahvistunut Jymy sai riveihinsä mm. Mika Mäntylän, joka oli kaatamassa Hurmosta viime kevään liigakarsinnoissa Rantaperkiön Iskun riveissä. Muuten joukkue on melkoinen sekoitus kokemusta ja nuoruutta, sillä nuorimman ja vanhimman pelaajan välillä vettä on Nurmonjoessa virrannut 23 vuotta! Tällä hetkellä Jymy on sarjataulukossa viimeisenä mutta todettakoon, että alkukauden otteluohjelma on ollut heille vaikea ja kaikki alkukauden ottelut ovat olleet ennakolta sarjan kärkeen sijoitettuja joukkueita vastaan (TUTO, LeKi ja Isku). Näistä otteluista on tarttunut mukaan vain kaksi erävoittoa. Tästä huolimatta sunnuntaina on Hurmoksella varmasti vastassa sitä kuuluisaa pohojalaasten uhoa!

Hurmos starttasi koneensa kiireiseen viikkoon loistavista asetelmista. Viime viikonloppuna Kiteellä murskattiin Mahti ja lauantainen kotipeli mahdollistaa aina hyvän levon tulevaan treeniviikkoon, joka on pystytty vetämään vielä tiukasti. Kaksi viimeistä peliä on ollut todella vahvaa näytöstä ja joukkueen pelin taso on pysynyt korkeana, vaikka vastustaja ei ole pystynyt kunnolla haastamaan. Nyt täytyy vain varmistaa, että joukkue syttyy taistelemaan isossa, kolkossa ja tyhjässä (ainakin aiemmin) hallissa sarjan häntäpään joukkuetta vastaan. Tulossa hyvä mittari siis pelin henkiseen puoleen.

Fun fact: Ville Louhela harjoitteli kesät 2007-2009 Nurmon Jymyn silloin nimi toki Kuutoset kanssa. Jo silloin Timo Alanen ja Tuomas Ruuska olivat todella kokeneita pelimiehiä. Samat urokset näkyvät vieläkin pitävän jöötä nuoremmilleen Nurmohallin illoissa. Tämä on omistautumista lajille ja seuralle. Herroille nousee hattu päästä Joensuussa asti. 👍🏻

#yksihurmos

facebook

instagram