Ajankohtaiset tiedotteet

Hurmos Savo Volleyn kimppuun Suomen Cupissa
8.10.2018

Tulevana keskiviikkona on Joensuun Urheilutalolla mahdollista nähdä todellista huippulentopalloa kun viime kaudella liigaa pelanneiden Pielaveden Sampon ja LEKA Volleyn fuusioseura Savo Volley saapuu kotijoukkueen vieraaksi.

SaVolla on marssittaan kentälle satojen maaotteluiden Antti Siltala, Lelu Ojansivu ja Jukka Lehtonen. Lisäksi Severi Savonsalmi ja Fedor Ivanov ovat myös debyyttinsä maajoukkueessa tehneet. Soppaan heitetään vielä mukaan mestaruusliigan pistepörssinkin voittanut Andrus Raadik ja liuta liigan kovimpia nimiä omalla pelipaikallaan niin alkaa joukkue olemaan yksi kovimmista, ellei kovin mitä Joensuussa on päästy näkemään.

Joukkueet kohtasivat kertaalleen harjoitusottelussa Kuopion syysturnauksessa, jossa Savo oli parempi 3-0 kahden ensimmäisen erän ollessa hyvinkin tasaista vääntöä. Keskiviikkona nähdään kumpi kiristää ruuvia, kun pelissä on enemmän panosta.

Nöyristelemään Hurmos ei todellakaan ole lähdössä otteluun, eikä siihen ole mitään syytäkään. Myös kotijoukkueella löytyy tulivoimaa, jolla takoa hyvää tulosta. Kotijoukkueen peli on napsunut uomiinsa viime viikkoina ja tulos on 1-sarjassa ollut ylivoimaista. Hyvässä kunnossa oleva joukkue saa nyt mahtavan mittarin omasta tasosta.

Tätä ei kannata jättää välistä! Tule siis keskiviikkona 10.10 Urheilutalolle. Ottelu alkaa klo 18.30, mutta oma paikka kannattaa tulla etsimään jo ajoissa.

#yksihurmos

facebook

instagram