Ajankohtaiset tiedotteet

Hurmoksen naisiin vahvistuksia
26.10.2018

Hurmoksen naiset saavat pelaajatilanteeseen kaivattua helpotusta, kun liigajoukkue LP Kangasalan riveistä tulee kehityspelaajasopimuksella passari Emmi Jalonen (19v, 173cm) ja hakkuri/yleispelaaja Hanna Keskinen (19v, 177cm). Pari viikkoa aikaisemmin yleispelaaja Maria Turunen (21v, 173cm) tuli vahvistamaan porukkaa. 

Maria Turunen on Puijo Wolleyn kasvatti ja pelannut edelliset vuodet junioreissa sekä naisten kakkossarjaa Kuopiossa. Tarmokas yleispelaaja sai helposti käytännön asiat järjestettyä, joten siirtyminen naisten mukaan oli helppoa, kun tilannetta edelleen helpotti Anniina Kastarisen kulkeminen myös Kuopiosta Joensuuhun.

Joukkueen murreosasto vahvistuu Pirkanmaan kasvateilla, joista ensimmäisenä esittelyssä pelinrakentaja Emmi Jalonen. Emmi aloitti lentopallon pelaamisen 7-vuotiaana Ylöjärven Ryhdissä, jossa sai samalla myös ensimmäiset kosketukset ykkössarjaan. Yhden Rantaperkiön Iskussa vietetyn kauden jälkeen siirryin pelaamaan LP Kangasalle.

- Tällä hetkellä teen satunnaisesti töitä lentopallon ohella ja pääsen ylioppilaaksi tämän vuoden joulukuussa. Lähden intoa puhkuen uuden joukkueen mukaan ja odotan kovasti uusiin joukkuekavereihin tutustumista sekä haluan kokea, miltä hurmoksessa pelaaminen tuntuu. Nähdään hallilla, iloitsee Emmi. 

Toinen samaa ikäluokkaa edustava on vasenkätinen Hanna Keskinen. Hanna harrasti ennen lentopalloa yleisurheilua, lajeina pääosin keihäänheitto ja seiväshyppy. Yläasteen 7-8 -luokilla piti tehdä päätös, yleisurheilu sai jäädä ja pikkuhiljaa alkoi lentopalloharrastus. 

- LeKissä lentopalloa pelasin muutaman vuoden, tyttöjen B:tä ja 2-sarjaa ennen kuin kutsu kävi Kangasalle. Kangasalle tulin pelaamaan liigaan syksyllä 2017. Nyt on käynnissä toinen kausi Kangasalla. Toivoen kaudesta tulee ehjä ja kaikin puolin antoisa. Lisäksi odotan innolla pääsyä Hurmokseen ykkössarjassa kuin joukkueeseen Joensuussa. 

Maria oli mukana kokoonpanossa Raision ja Tampereen vieraspelireissuilla. Emmin sekä Hannan peliluvat ovat kunnossa jo sunnuntain pelissä Helsinki Volleyta vastaan.  

Supersunnuntaina 28.10 on kaksi ottelua Joensuun Urheilutalolla. Ottelutapahtuma alkaa klo 13.00, kun naiset kohtaavat muutaman pisteen päässä majailevan Helsinki Volleyn ja miehet saavat vastaansa Nurmon Jymyn klo 17.00. Paikan päällä kahvio sekä hernesoppatykki ja pannaria.

Yhteislippu molempiin peleihin (lipun hintaan sis. hernesoppaa) 12€ (aikuiset) ja 8€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet). Muutoin liput normaalisti 8€ (aikuiset) ja 5€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet).

Tulkaa toivottamaan tervetulleeksi uudet vahvistukset!

#yksihurmos

facebook

instagram