Ajankohtaiset tiedotteet

Supersunnuntaina Helsinki Volley ja Nurmon Jymy vastassa
26.10.2018

Viimeaikoina pirteitä otteita esittänyt Nurmon Jymy on voittanut kolme neljästä edellisestä pelistään ja noussut jo sarjan hänniltä kahdeksan joukkoon. Joukkue on kokoonpanoltaan sarjan laajin, joten aivan tarkan kokoonpanon tietävät vain Nurmoolaaset itse, sillä jopa valmentaja Slobodan Kriljic on käynyt välillä kentällä näyttämässä nuoremmilleen mallia.

Kaikenkaikkiaan Etelä-Pohjalaiset ovat hyvin harjoitteleva ryhmä, josta löytyy niin sarjan nuorimmat kuin vanhimmat pelaajat. Nimekkäimpänä pelaajana häärii Mika Mäntylä, joka oli viime keväänä suuressa roolissa Rantaperkiön Iskussa kaatamassa Hurmosta liigakarsinnoissa.

Kotijoukkue starttaa peliin yhden vapaan viikonlopun jäljiltä, joten pelitaukoa on parisen viikkoa. Joukkue vietti yhden kevyen viikon huilaten niin fyysisesti kuin henkisestikin, ja tällä viikolla on palattu taas sorvin ääreen tiukemmin. Ehkä suurimpana haasteena sunnuntaina on löytää taas pelirytmi pienen tauon jälkeen, sillä vieraille ei voi antaa yhtään siimaa tai he siihen kyllä tarttuvat.

Mielenkiintoinen ottelu tiedossa naisten joukkueen osalta

Supersunnuntain ensimmäisessä pelissä naiset kohtaavat Helsinki Volleyn, joka on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena heti pudotuspeliviivan yläpuolella seitsemällä pisteellä. Hurmoksen naisilta löytyy neljä pistettä, joten mahdollisuus on suoralla voitolla päästä tasoihin.

Helsinki Volleyn peli rakentuu hyvään vastaanotto- ja hyökkäyspelaamiseen. Kirsi Hyttisen valmentama joukkue on kautta ennen ajateltu yhdeksi tämän sarjan ennakkosuosikeiksi, joten puolustukseen ja jatkopallojen hyökkäämiseen täytyy keskittyä huolella.

Tulikasteen Hurmoksen joukkueessa saavat sunnuntaina kehityspelaajat passari Emmi Jalonen ja hakkuri/yleispelaaja Hanna Keskinen. Toivottavasti he tuovat tarvittavaa voitontahtoa ja joukkueella pisteitä alkaa ropisemaan.

Tule hallille hernesopalle, pannarille ja peleille!

#yksihurmos

facebook

instagram