Kotisali:

Joensuun Urheilutalo, Koskikatu 12, 80100 Joensuu

 

Hallitus:

Puheenjohtaja
Arto Korhonen

Jäsenet
Timo Hakkarainen
Marko Räsänen
Tero Nenonen
Eeva Saarelma-Laakkonen
Päivi Puhakka
Kimmo Piiroinen

Varajäsenet
Matti Alatalo (asiantuntijajäsen)
Juha Timonen

 

Seura:

 

Karelian Hurmos perustettiin keväällä 2017. Fuusioseura syntyi Liiga-Riennon, Susiraja Volleyn sekä Niceteamin yhdistyessä. Uuteen seuraan syntyi näin ollen miesten ja naisten edustusjoukkueet sekä juniorityö poikajunioritoiminnan elvyttömiseksi aloitettiin.

Ensimmäisellä kaudellaan Hurmoksen miesten joukkue voitti miesten 1-sarjan suvereenisti, mutta Mestaruusliigakarsinnoissa kruunua kaudelle ei aivan saatu. Isku Volley säilytti tuolloin paikkansa Mestaruusliigassa. Naiset jäivät avauskaudellaan ilman 1-sarjan mitaleja.

Kausi 2018-2019 oli Hurmoksen molemmille joukkueille menestys. Miehet voittivat 1-sarjan mestaruuden toisena vuotena peräkkäin ja nousivat voiton myötä suoraan Mestaruusliigaan kaudelle 2019-2020. Naisten joukkueen nousujohteinen kausi päättyi uskomattomaan 1-sarjan hopeaan, mutta naisten Mestaruusliigaan nouseminen lipesi niukasti käsistä.

Kauden päätteeksi keväällä 2019 Joensuulainen naislentopallo otti uuden askeleen, kun Joen Juju ja Hurmoksen naisjoukkeu yhdistyivät ja jatkoivat naislentopallon nousua yhteisen logon alla.

Miesten Mestaruusliigakausi 2019-2020 oli Hurmokselle haastava ja pudotuspelipaikan saavuttaminen jäi viimeisen ottelun varaan. Tuo ottelu ja loppu kausi jäi kuitenkin pelaamatta Koronavirus-pandemian vuoksi.

Hurmos jatkaa miesten Mestaruusliigassa kohti uusi tavoitteita ja unelmia. #tunnehurmos

 

#yksihurmos

facebook

instagram