Otteluraportti: karelian Hurmos – Valepa

Karelian Hurmos – Valepa  (0-3, 20-25, 19-25, 20-25)

Karelian Hurmos kohtasi ensimmäisessä kotiottelussaan Valepan. Ensimmäinen erä alkoi tasaisissa tunnelmissa ja erän puoleenväliin asti mentiinkin aika piste pisteeltä. Loppua kohden Valepa kuitenkin sai karistettua Hurmoksen aikalisistä huolimatta. Taistelu oli kova, mutta erä päättyi ikävästi kosketusvirheeseen ja erä päättyi Valepalle 20-25.

Toinen erä alkoi Valepan ässä syöttöön, mutta Hurmos ei tästä lannistunut ja taiteili pisteitä keskeltä ja laidasta! Joukkueet tarjoilivat katsojille pitkiä palloralleja ja jännittäviä hetkiä pitkin erää johon 303 päinen yleisö vastasi hyvällä tunnelmalla! Vaikka hurmos pyristeli ja taisteli, Valepa pääsi tämänkin erän puolivälissä johtoon. Hurmoksen toinen aikalisä toi joukkueeseen lisävirtaa ja Hurmos pääsi jo hengittämään Valepan niskaan, mutta erä päättyi Valepan kahden torjunnan jälkeen ässä syöttöön.

Kolmannessa erässä Valepa lähti vahvasti heti alusta alkaen eikä Hurmos näyttänyt pääsevän erän rytmiin oikein mukaan. Loppua kohden Hurmos kuitenkin kasasi itsensä ja kuroi eroa hurjasti! Tämä ei kuitenkaan aivan riittänyt ja kolmaskin erä meni lopulta Valepalle 20-25.

Parhaina pelaajina ottelussa palkittiin Valepan numero 5 Aleksi Muukkonen ja Hurmoksen uusin vahvistus numero 14 Ivan Fernandez.

Vaikka Valepa ottelua pitkälti hallitsikin, Hurmoksen joukkue pelasi hyvällä tunteella ja yhteishengellä läpi pelin. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan yhtenäistä omaa joukkuetta ja omaa peliä.