Otteluraportti: Hurmos – TUTO volley

Otteluraportti 5.10.2024 Karelian Hurmos – TUTO Volley

Hurmos kohtasi lauantaina 5.10. TUTO Volley:n. Ottelu päättyi Hurmokselle harmillisesti 0-3 (19-25, 20-25, 16-25)

Erä 1:
Ensimmäinen erä alkoi Hurmoksen osalta hyvin nihkeästi. Tilanteen oltua jo 0-4, päävalmentaja Daryl otti aikalisän joka loi Hurmokseen hieman uskoa. Tämä ei kuitenkaan riittänyt ja tilanteessa 11-16 Hurmos käytti toisen aikalisänsä. Aikalisän aikana Hurmos sai kuvionsa kuntoon ja hiipi loistavilla suorituksillaan vierasjoukkueen kannoille. Tilanteessa 15-18 TUTO Volley joutui myös käyttämään ensimmäisen aikalisänsä. Tämä tuotti haluttua tulosta ja lopulta Hurmoksen taistelusta huolimatta TUTO Volley vei erän pistein 19-25.

Erä 2:
Toinen erä lähti Hurmokselta jo huomattavasti paremmin. Edellisen erän onnistumisia tuotiin hienosti toisen erän alkuun. TUTO Volley kuitenkin kiilasi rinnalle ja meni ohi pakottaen Hurmoksen käyttämään ensimmäisen aikalisänsä tilanteessa 10-12. Hurmos kuitenkin taisteli ja pakotti taas vieraat ottamaan aikalisän tilanteessa 19-20. TUTO onnistui hyökkäämään monipuolisesti palloja Hurmoksen kenttään ja vei erän numeroin 20-25.

Erä 3:
TUTO Volleyn Lauri Lehtonen nappasi kolmannen erän alussa kaksi maukasta torjuntaa, joka loi uskoa koko joukkueeseen. Tämä näkyi TUTO Volleyn hurjina tuuletuksina läpi erän. Syöttövirheet sävyttivät Hurmoksen kolmatta erää eikä kotijoukkue saanut omasta pelistään enää kiinni. Erän keskivaiheilla Hurmos taiteili pisteitä niin laidasta kuin keskeltäkin, mutta valitettavasti tämä ei riittänyt ja TUTO Volley vei erän 16-25.

Hurmos väläytteli tänään osaamistaan usealla osa-alueella, mutta TUTO Volleyn tasainen pelaaminen toi heille ansaitusti voiton ottelusta. Kausi on kuitenkin vasta alussa ja jo nyt on havaittavissa selkeää kehitystä Hurmoksen pelaamisessa, joten urheilutalo saadaan varmasti pian täyteen Hurmokseen!

Katsojia päivän ottelussa oli 287 ja parhaina pelaajina Pohjois-Karjalan Maakuntaliitto valitsi TUTO Volley:n Antti Ropposen ja Hurmoksen Niko-Matias Puhakan.