Otteluennakko: Karelian Hurmos – Hurrikaani Loimaa

Viimekauden mestari Hurrikaani Loimaa saapuu sunnuntaina 20.10.2024 Joensuuhun Karelian Hurmoksen vieraaksi.  Hurrikaani on tällähetkellä sarjataulukossa neljäntenä voitettuaan kolmesta(3) Mestaruusliiga ottelusta kaksi(2). Tilanne saattaa kuitenkin viikonlopun aikana muuttua Hurrikaanin pelatessa tupla viikonlopun vieraissa vastassaan ensin KyKy-Betset ja seuraavana päivänä Karelian Hurmos. Hurmos sen sijaan pääsee pelamaan sunnuntain ottelun latautuneena ilman tupla viikonlopun painoa harteilla.

”Hurmos lähtee sunnuntain kotipeliin hakemaan avausvoittoaan hallitsevasta mestarista Hurrikaani Loimaasta, jossa pelaa myös ex Hurmoslaiset Eetu Häyrinen ja Nuutti Niinivaara jotka ovat Hurrikaanin avaus seitsikossa ainoat Suomalaiset. Hurrikaani on uudistunut viime kaudesta paljon. Sieltä löytyy mielenkiintoisia pelaajia mm. Japanilais keskitorjuja Shunichiro Sato.

Hurmoksen pelissä oli viime lauantain Akaa:n pelissä nähtävissä jo hyviä ominaisuuksia ja hurmos lähtee parantamaan peliä ja hakemaan avauspisteitä kotipelistä. ”
>> Atte Rissanen #8

Mielenkiintoinen ottelu siis luvassa sunnuntaina! Tulethan sinäkin kannustamaan Hurmoksen voittoon!

Liput otteluun on saatavilla myös ennakkoon:
https://www.lippu.fi/event/karelian-hurmos-mestaruusliiga-joensuun-urheilutalo-19295276/